Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PALEDOG
kezdő
Köszönjük a tartalmas összefoglalót! Nem kis energiát fektettél a kutatásra.
Nem kétséges a szintetikus olajok fölénye.
Olajokat tekintve bízni a minősítésben csak az ismert márkáknak hiszek. Senki nem árulja el mi is van az olajában. Receptet senki nem teszi közzé. Otthoni körülményekkel nem is deríthető ki mit is vett az ember, milyen az alapolaj, mit milyen arányban adalékoltak. Csak abban bízhat az ember ami rá van írva minősítés. Meg esetleg az olyan hosszútávú tapasztalatoknak amit magad is csináltál. Feltörekvő márkáknál ugye még az sincs, csak a titok, hogy egy prémium olajat kaphatsz kedvező áron. 🤷♂️ Mannol motorolaj saját tapasztalatom, hogy kannában szét hullott az olaj. A teteje mint a víz, az alja szürke színű és fekete 2-3mm es darbkák úsztak benne. Nem kevés. Kétszer is előfordult két külön beszerzésből. Nem reklamáltam, lett helyette igazi olaj. Innentől mondhat nekem bárki bármit. Hol készül és ki a tulajdonos. Meg azt is, hogy milyen minősítései vannak. Felőlem ezután is az önti bele abba amibe akarja. Lehet vele elégedett én nem tartom vissza. Van ismerősöm aki 700 ezer km megtételét bízta mannol termékekre és elégedett. Nekem a bizalmam elveszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Synology NAS
- Be is futott a Honor GT Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest