Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Az ok, hogy így nem nagy pénz, de ha senki nem fizetne aki nem nagyon játszik, akkor már az 5000ft olyan 4főre oszlana el, az meg már 1250ft/fő. jó, az se egy nagy összeg, de mivel én lusta vagyok és nem dolgozom, meg amúgy is spúr vagyok, ezért azt már nem fizetném szivesen. De persze ha megmarad azért a fizető társaság nagyobbik része, akkor nincs gond.
ventrire meg most már beszéljük meg, hogy amelyik nap mindenkinek jó (vagy legalább is sok embernek) akkor összegyűlhetnénk 1kis játékra, és akkor nincs az hogy ''csak Robaj van fennt''!
Én részemről holnap kivételével minden nap jó vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest