Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BosX
aktív tag
Az állampapír/kötvény alapok alacsony kozkázatúak persze, de nem fixek, én erre gondoltam, nem kell borulnia az alapnak,elég ha szarul hoz

Ez a BBs megoldás elgondolkodtató.
Lakáskasszával kapcsolatban pedig annyit, hogy a Te által leírtak alapján is nem túl előnyös a lakásvásárlást erre alapozni. Főleg a kötöttségek, meg az összegek miatt. 20k-t havonta nagyon sok ember megérez szvsz, így ezzel is csak az jár jól, akinek már van
Én is csak akkor kötnék ilyet, ha lenne már lakásom, házam és stabil min 200k-s keresetem.
Tehát tényleg mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit kezd a pénzével. Az a baj, hogy a legtöbben semmit, és porosodik a cash látraszóló kamatra a folyószámlákon vagy még rosszabb esetben a butikokban és kávézókban végzi... -
csika
tag
Ez a BB-s olyan mint a lakáskassza csak:
nem kapsz rá állami támogatást
magasabb kamatot ad
A pénzt hogyan lehet kivenni (pl. mondhatom azt hogy jövő héten kérem)? Mennyivel magasabb a kamata mint a normál bankbetétnek? Milyen költségeket számolnak fel?
Nekem van internetes hozzáférésem a bankomhoz, s a lekötés teljesen ingyenes, nem kell menni sehova ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is csak akkor kötnék ilyet, ha lenne már lakásom, házam és stabil min 200k-s keresetem.