Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
Topikgazda
Na latod, ezert szar ez az egesz, mert nem is erted a konstrukciot.
Egyreszt kizart, hogy 2e legyen a 10evesites, az cask az eljarasi dij, ezen felul a nyitasidij-kulonbozetet vagy befizeted kesobb, vagy levontak a tokebol. Ez ropke 47.800Ft ha 821-ed volt 3.22-es SZO-vel.
Masreszt az a kamat ugy 7% korul van, most lusta vagyok megnezni, keresd a kondicios listat. (A 7.5 evig a TELJES 8M-ra, nem csak arra ami hianyzik!!), aztan utana NEM csak a 3.9% kamatot kell fizetni, hanem egy annuitasos hitelt 3.9% kamat, 1% kez.ktg. es az adott honapra juto toketorlesztes (mert a 8M-bol csak nagysagrendileg 3.2M gyulik ossze a 20e-ekbol a 10. ev vegeig).
Kezdjuk forditva: mennyi a havi terhelhetosegetek, es a fundaban eddig gyult kb. 650e Ft-on kivul (alltam nelkul annyi) van-e onerotok; illetve ha nincs, kieg. fedezet bevonhato-e?[ Szerkesztve ]
-
axioma
Topikgazda
Nezd, a hazat muszakilag nezesd meg, a fundanal sajna az emeles dija az kb. bukta, de - sajnos - nem ez lesz a legnagyobb kiadasod igy hazvasarlas kornyeken. De ha a haz muszakilag OK, akkor keress siman (hitelugyintezon at vagy magad) hitelt, ES ha a funda valahogy felhasznalhato, akkor elobb oszd meg (hatha kesobb jo lesz a maradek) es ugy kombizd, vagy ne kombizd.
Miivel osszegeket nem mondtal, majd ha lesz valami szamszeru, akkor lehet kombinalni, hogyan jarnal legjobban. -
axioma
Topikgazda
Letornem a kezet annak, aki hosszabbitotta Goze sincs szerintem a penzugyi viszonyokrol (ellenben arrol igen, hogy mennyi jutalekot kap eyg ilyen radumalasert...)
A funda logo azt jelenti (a valoszinusithetoen jogtalan logo-hasznalaton kivul), hogy a sajat (fundaval szerzodott) hitelugyintezojuket toljak. Semmit nem jelent arra nezvest, hogy egy valyogepuletet a funda kozpont el fog-e fogadni... -
axioma
Topikgazda
1. funda nem tudom, hogy finansziroz-e valyogot (nemtrivialis, tobb bank nem)
2. 10 eves fundat 2.5 evnel felvenni biztos nem a legjobb megoldas... inkabb keress ker.banki hitelt ami hajlando a meglevo fundat bekombizni, DE elotte oszd meg, es vedd vissza 4-5 evesnek amiben a penz marad es engedmenyezed
3. valaki muszaki ember latta, aki a fal vizszigeteleset ellenorizni tudja? ha az nincs rendben, akkor felejtos...
4. futes koltsegerol van valami fogalmad? latvanyilag nem szigetelt (fodemre kerdezz ra, hogy van-e vagy technikailag lehet-e tenni)
5. tudod-e, hogy a valyognal me'g a kulso szigeteles is kulon tortura, az olcsobb teljesen kizart, 1.5x-es szorzo a minimum?Persze ezektol fuggetlenul is lehet jo vetel, csak ezeknek nezz utana, mielott beleugrasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest