Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Csak saját mérőórás. fűtés az házközponti szintén saját órás. A konvektoros drága, főleg, ha ész nélkül használod. Ha fűtésen akarsz fogni, akkor jó állapotban legyenek a nyílászárók és legyél körbe fűtve, minden oldalról.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Vesztor87
senior tag
Hát igen, elég drágák az albérletek is sajnos, én most elég sokáig kerestem mire találtam. Bár amit most találtam semmi extra nincs, annyi kritérium volt hogy legfelső emeleten legyen, kivagyok a felettem lakók miatt... Kispesten találtunk jó lakást (melóhelytől bkv-val 20-30p, kocsival lenne 5-10p). Most újítgatta fel a tulaj, ősszel lesz még ablak csere is. Ez 1+2 félszobás volt, de a kisebb szobát a konyhával egybe nyitották, így elegendő méretű lett a konyhai is. Ja, panel egyébként... 45k havonta, 14k a fűtés télen nyáron... 90-be elvileg télen nyáron megáll mindennel együtt...
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Önkormányzatiakba 1-2M-val bele lehet ugrani van ahol kevesebbel is, általában 1 év kaució van. Ilyeneket néztél esetleg?
(#3984) Vesztor87: 90e-be mi van benne?
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest