Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz qestion #2737 üzenetére
Szerintem - és mondom, ez az én véleményem - csak használt és csak tégla. Az újak minősége nagyon változó, és lutri, viszont van rá garancia, amit vagy teljesítenek vagy nem... A használtnál is lehetnek rejtett hibák, egyszerűen én jobban bízom a használtban. Mi eleve lepusztultat vettünk, ami egyrészt olcsó volt, másrészt így nem volt meglepetés, hogy vezetékektől kezdve mindent cserélni kell, eleve így számítottuk.
A paneleknek meg nincs valami jó piaca, nem is volt sosem, és speciel én idegenkedem tőlük, mert nem szeretnék több száz emberrel egy házban lakni, mert úgy rémálom lehet egy felújításról dönteni például.
De mondom, ezek az én meglátásaim csak, személyes vélemény. ingatlan.com-on tudsz részletesen keresni, kerület meg pl. fűtési módra is.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest