- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
Patrick #12682 üzenetére
Nem a versenyszféráról beszélünk, hanem közalkalmazottakról. Itt nincs olyan, hogy "nem jut el hozzájuk a pénz". Van egy bértáblázat és az alapján kapják a fizetésüket (nem számítva a pótlékokat és esetleges munkáltatói döntésen alapuló bérkiegészítéseket). Akikkel te beszéltél, hazudnak. Nyilvánosak a bértáblák, évekre vissza tudod nézni. Én is közalkalmazott vagyok, én is a bértábla alapján kapom a fizetésemet az Államkincstártól.
Nem vett el tőled senki semmit.
@concret_hp: miért, mit szeretnél, mennyit keressen egy tanár, ha nem az átlagbért? Az átlagbérrel nincs semmi baj, egy közalkalmazott nyilván nem az átlag fölött fog keresni. A béremelések azért voltak, mert szükségszerű volt, lecsúsztak az átlagbér alá. Már köszönik, jól vannak.
Vannak területek (pl. kulturális terület), ahol nem volt régóta emelés, de pont a tanárok és egészségügyi dolgozók azok, akiknek évek óta emelik a bérét, és jövőre meg azután és azután is fogják a bérmegállapodás alapján.
Az adó egyébként nem sarc. Az adó miatt élünk civilizált emberek módjára, nem a dzsungelban. Az nem mindegy, hogy mely terület, a gazdaság mely szereplői mennyi adót fizetnek és mire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest