Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctrlaltdel13
őstag
Szokták így is úgy is.
Van mikor nyitottba fújják, de ott nem tudják azt a nyomást(sűrűséget) elérni ami kellene.
Én utoljára úgy csináltam ilyen fa fődémes házat, hogy felül telibe deszkáz, 1,5 métetenként egy deszka csak le heftizve, azt felszedték mikor fújták.
Így megfelelő nyomással be tudták küldeni.Alul fólia, úgy mint nálad.
-
szaszyka
senior tag
válasz
promagus00 #94788 üzenetére
Amazon.de-n is nézted ugyanezeket?
-
promagus00
tag
(#94787) macilaci78 Van egy Youtuber, akit követek, ő ajánlott pár terméket, ami nagyon jó minőséget képvisel, de a magyar ÁFA miatt, szállítással 1üt, kb 35 ezerbe lenne a hengertartó+nyél+tálca.
Konkrétan ezekre gondolok:
[link]És nem tudom, itthon lehet-e kapni hasonlóan jó, és minőségi szerszámokat ilyen áron.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
promagus00 #94781 üzenetére
Menj be egy szaküzletbe, például Kőházy és vásárolj be. 350 m2 nem kevés, legalább két réteg, a lényeg, hogy kényelmes legyen. A szép végeredményhez a henger a kulcs, de azt nem fogod meg, viszont a nyél, toldó, tálca, stb már más és ha szidod, ha görcsbe áll a kezed tőle, akkor elátkozol élőt és holtat...
Pormaszk, csiszolóvászon és lap.
Maszkolószalagot is ott nézz, elektromos szerelvényeket én levettem, sorkapocsba beletoltam a vezetékeket és betoltam a falba, csillár helyett csak egy műanyag foglalat izzóval. Ha kész a padló, van öntapadós, cseppálló, létrázható padlóvédelem, nem kell baszogni a hullámpapír+fólia kombóval. -
Üdv!
Hasonló Bosch fúróhoz keresek bittartót/tokmányt, illetve kobalt bit-eket (nem kell nagy készlet, csak néhány megbízható darab).Ti mit ajánlanátok?
Illetve vakpadló deszkáinak + rajta MFP lapok lefúrásához milyen csavart használjak?
Köszi!
-
promagus00
tag
Milyen festő cuccokat ajánlanátok?
Henger, hozzávaló rúd, stb.
Kb. 350m2-t kellene kifestenem, több rétegben, ezért nem szeretnék szar cuccokkal dolgozni, mit tudnátok ajánlani?
OIyan 50k a felső határ.
-
Ispy
veterán
válasz
ctrlaltdel13 #94778 üzenetére
Gipszkarton, dörken reflex fólia a gerendákra erősítve (oldalt a falra ragasztva), fa gerendák és közte ez a szutyok. Majd elvileg 20 nm lesz ledeszkázva ennyi van az árban. A többi elvileg nyított maradna. Csak ez a cucc tényleg nagyon pille könnyű, szerintem ez nem is így szokták szórni, hanem befújják egy zárt térbe...
-
updog
őstag
-
Ispy
veterán
Fa gerendás fődém van nálunk, amit most ezzel a cellúlózzal telefújtak, viszont így most mi fogja megakadályozni ezt a pillekönnyű papír reszeléket, hogy a helyén maradjon? Nem kellett volna a gerendák mentén lefóliázni az egészet? Jön egy erősebb szél télen és az egész majd egy kupacba lesz utánna.
-
pjen
félisten
válasz
macilaci78 #94767 üzenetére
Akkor fúró kalapács,de amellé még kell egy normális ütve fúró.
-
Met
Topikgazda
válasz
macilaci78 #94767 üzenetére
Pár hete a szomszédhoz (nyugger) kellett embert hívni, levitte a szemetet és elhagyta a kulcsát
Áttúrták a kukát de nem lett meg.
A közös képviselő hívott "szakembert", 30k, betétet eltörte és a zárat is szétcseszte.
Részletre fizeti most a "nyitást" a háznak, ha letelt, intézi a zárat.
Van felső meg hevederzára. -
macilaci78
nagyúr
Vagy forgó gombot.
A Lidl mai, vagy tegnapi akciós újságát nézd meg. Most van/volt vésőkalapács és SDS tokos fúró szárral akcióban. Talán van még a tegnapi akcióból maradék készlet.
pjen: a függönykarnis tégla ház esetén vasbeton áthidalót is jelenthet.
eastsider: Zárszerviz, +36309297006, 10k körül volt a kiszállás + alkatrész, külsérelmi nyom és roncsolás nélkül nyitottak nálam ajtót.
-
pelenka35
őstag
Sziasztok!
Fúrót vennék ,de nem horror áron.Tudnátok ajánlani valamit?
Házban használnám, függöny karnist ezt azt fúrnám fel. Köszönöm -
Shadowfax
addikt
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok, sikeresen becsuktuk a bejárati ajtónkat a zarban a kulccsal, kívül nincs kilincs. Van ajánlott szakember Bpn?
-
-
Hülye kérdés: a 4P FI relék esetében a névleges áram fázisonként értendő vagy összesen?
Tehát 20A-es vagy 60A-es kell nekem, ha a betáp 3x20A?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest