Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Sem felelni es sem valaszni nem tucc csak hajtani egy dolgot ! ha akkor mikro leirtam enm vetted a faradsagit hogy elolvasd es reagalj, akkor en most nem veszem a faradsagot hogy megmutassam! /mert ugyis tejjesen felesleges:- (/
komojjan mondom kecsegbe vagyok esve, nem ijjen embreek ismertelk meg Teged, de ugy latom valojabn megis csak ez vagy:- (
duv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Az eleg hogy megtalald!
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Ugy latom akorral a rovditavu memoriad is balhes en mar leirtam szeritnem mi kioto es minek keltt volan lenni, ha szovegre vagy kivanis akkor meg olvasd el, mert en mitha emlkeznek egy ojjanr ahopgy megtanatad csak angolul /vagy tevednek?/
sajna begyutt anit az offban irtam nehany oraja tenyeg riosszabb ez a lehtoseg:- (((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Ojjan vagy mint a rossz lemezjacco, megragadtal egy gondolatnal es nem tucc tivabb lepni /nagyobb baj hogy ne mis akrsz szeritnem:- (/
Ha kina es india mar nem egy eljovendo baj, hanm mar egy meglevo ha az enrgiamerleget, vagy enviromntalt nezzuk.
de tok folosleges Nked ezke elmondani, mert semmifele hajlandosagra nem vagy hajlando a dolgok utannmaszkalsara mert csak hajtod a magadat mint a fenti lemezjacco:- ((( /es megtn szomoru v agyok:- (/
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
-
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Me kell az ellnsegkep, inehol azzal meg lehet eteni az emberekt es akkor van kit utalni.
Amugy meg ainkabb vegre valszonla arra a rohatt kerdesre amit mar szazadszorra nem teszk fel??? /de lelabb alszkarol gyutt vmi ez is otbb mit a semmi, ez a velemnyed, igy taljak, vay mi a fene? /de kivancsi vagyok hogy ez meddig marad igy?/
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elite: Dangerous
- OLED monitor topic
- Horgász topik
- VR topik
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest