Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Hát a pofátlan árról annyit, hogy be is linkeltem mennyi az új ugyanolyan ATEN készülék, mint a tied és ha jól emlékszem egy ezressel volt drágább, mint amennyiért te eredetileg adtad volna. Én meg vettem egy a tiednél újabb, ugyanúgy 2 portos ATEN-t, fele áron, mint a te eredeti árad volt. Igaz, hogy a 2 portos KVM-ek ára most csökkent egy nagyot, te meg gondolom drágábban vetted, de elnézést kérek, hogy a te értékvesztésedet, nem voltam hajlandó megfizetni.
Ha még annyi lett volna, hogy hasraütésszerűen írok egy alacsony árat, hogy olcsóért megvegyem, akkor megértenélek, de így.......
Mindegy. Ne OFFoljuk szét más topikját.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest