- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
_az
senior tag
Hali!
Kyokushinkai karatézok már 5 éve, bár volt egy másfél éves szünet.
Ja, meg szeretnék ninjutsura is járni, ha eccer lehetőségem lesz rá... ;]
Nem tuggyátok, hun vannak olyan edzések? Mer a neten csak 1-2 helyről olvastam... (érdekelnek pöpecebb csavaró-nyúzó teknikák muhahahahaha) -
Asusfan
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Inkább nem szórakozok:DD
[Szerkesztve] -
Obi-1
őstag
A vizsgát csak a szeminárium után tehetted le, ami kábé a havídíj kétszerese volt, meg persze a vizsgadíj. Ez nem zavart (nem akartam mindenáron fokozatokat szerezni), amíg a nálam bénább gyerekek nem kezdtek el új formát, komolyabb gyakorlatokat tanulni (lévén ők levzsgáztak).
A felszerelést nálunk sem erőltették. -
heihachi
addikt
A profit orientáltság elég csúnya ilyen tekintetben. Amikor Én tanultam, akkor egy tornatermet béreltek erre a célra. Befizetted, az akkori viszonylatban igen olcsó havidíjat, és kész. Nem vártak el semmilyen egységes öltözéket, azt mindenki akkor vette meg, amikor már elég ideje tanult, és úgy gondolta, hogy megéri megvenni. Volt néhány lepukkant zsák, meg kesztyű, azokat felvehette akinek nem volt. Ennyi. Se ring nem volt, se semmi. Csak küzdelem, de az jó sok... És így is lehetett rettentően sokat tanulni!
-
Obi-1
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
A nem csak hobbi szinttel eléggé leszűkítetted a hozzászólók számát.
Én Wing Tsun (Leung Tin) kung-fut tanultam, folytatni is akarom, csak egy nagy munkahelyi projekt közepén nem tudnék edzésekre eljárogatni. Másrészt a Yip Man féle Wing Chun szerintem ronda biznisz lett, legalább öt WCH (WTS, VTS, WCH, VCH, stb) szervezet oktatja csak Magyarországon, és ez nem kicsit zavar. A WTS (Leung Tin) is roppant profit orientáltnak tűnt, sokan megvették a fokozatokat, gyér tudásuk mellett. De valószínűleg azt folytatom, mert a WCH, a külső stílusú Tai Chi és az Aikido szerintem a három legjobb irányzat egy olyan embernek, aki közepes termetű, és nem is túl erős.
Valamelyik fórumban láttam, hogy te taek-won-do bajnok vagy (bocs, ha rosszul emlékszem). Azt sem akartam lebecsülni, véletlenül sem, nem akarom flame-elni. Pláne levernél egy pillanat alatt, azért sem. -
heihachi
addikt
Én csak szeretnék. Régen nyomtam kick-boxot, amikor még Miskolcon éltem. Most Pesten nyomulok, de még nem találtam meg a megfelelő sportot. Kick-boxolni már nem akarok.
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Up! :(
-
burgatshow
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van e rajtam kívűl olyan ember itt a PH! keretein belül aki csinál valamilyen kűzdősportot nem csak hobbi szinten!
Aktív témák
- Könyvajánló
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP omen 17-w131ng bontva
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest