Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ajkgery

csendes tag

Sziasztok!
    Egy tápos kérdéssel jöttem. 3,5 éves német dog gazdája vagyok. Kölyök korában Pro Plant kapott, szépen fejlődtek a csontjai, ízületei, de felnőtt korára próbáltam valamivel olcsóbb tápot venni. Eddig pár táppal próbálkoztam már, de nem találtam meg a megfelelőt. A Happy Dog egyáltalán nem jött be, a Britet kapta a legtöbb ideig, de az utóbbi, kicsit tán több, mint fél évben megváltozott valami és elkezdett tőle irtózatosan büdöseket eregetni és nagyon gyakran. Látszott is rajta, hogy neki sem jó, hogy folyamatosan fel van puffadva. Nemrég váltottunk Kennel's favouritre, ami jó is lett volna, de fogyott tőle. Hiába adtam egyre többet és többet, csak több volt a végtermék, az eb meg vékony maradt.
    A lényeg: tudnátok javasolni hasonló árkategóriában olyan tápot, amitől nem fogy, de nem is gázosít el minket? :)

Másik kérdés. Szoktatok csontot adni a kutyának? Én párszor próbálkoztam, de napokig öklendezik és hány. Egyedül a velőscsonttól nem, mert azt nem tudja megenni. Nem, nem csöves csontot kap. Legutóbb csülköt kapott. 1 óra múlva el is tűnt, éjszaka meg már vinnyogott... Persze a család gyűjtené neki a csontokat, de mindig mondanom kell, hogy felejtsék el, ez nem olyan kutya. Elég furán néznek rám. :) Van még aki hasonló problémával küzd? Vásárolom neki a drága műcsontot, de az nem az igazi...

Bocsi, ha hosszú voltam, segítségeteket köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés