- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apja csau, anyja tacskókeverék, úgy néz ki mint egy labrador. Tudom hogy azért nyalogat, és örülök is neki, de kontrollálhatatlan, nem tudom a feje fölé tenni a kezem anélkül, hogy fölemelje a fejét. Azt is érzem, hogy abszolút engem tekint falkavezérnek nem a család többi tagját, néhány (szintén nyalást eröltető) pacsi után már fekszik is a hátára és simogattatja a hasát.
Lefárasztás: Ez tény, hogy kevés. Most pár hónapig külföldön vagyunk csak pár havonta járunk haza pár hétre, nyilván így nem az igazi, a család többi tagja persze itthon van. A hátsó 20x20 méteres kertbe csak felügyelettel engedjük mert ott nem annyira jó a kerítés és ott mindhárom szomszédnál kutya van, nem hiányzik hogy szétszedjék a drótot vagy átássanak egymáshoz.
Főleg házikoszt maradékot eszik vegyesen, tegnap egy komplet sonkából megmaradt combcsontot majszolt egész nap, amikor ez kevés neki van kint közepes kategóriás táp, de általában elég a főtt kaja.
Szotyika: Igen, amíg reggel bezárom az ajtót addig ugrál a hátam mögött folyamatosan, ha kicsit beengedjük annak annyira örül, hogy felmosás a vége.
Pásztort meggondolom, de mint mondtam kisgyerekek rendszeresen játszanak a kertben, bár gondolom ki lehet kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest