- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Daffni2 #30297 üzenetére
Nem személyeskedtél, gyakorlatilag provokáltál. A kutya GPS "Igazából mire jó?" és "számomra ilyen elképzelhetetlen" szavaiddal mégis mire kellett volna gondolnom? Lehet, hogy én vontam le rossz következtetést, akkor elnézést kérek, de elég provokatív volt.
A beagle érzéketlen a falkarangsorra, erre tenyésztették. Ezért nem agresszív, ezért van el jól más kutyákkal. Ahogy az összes embert, úgy az összes kutyát sem lehet egy kalap alá vonni. Bizony fajta és egyedfüggő a viselkedésük. Vagy azzal sem értesz egyet, hogy xy ember ilyen és kész? Miért lenne a kutyáknál másképp?
A korábbi beszélgetésünk hatására vettem egyébként a spray nyakörvet és működik. Az esetek 99%-ában. Van, amikor ez sem tartja vissza attól, hogy menjen az orra után. Beagle-csoportban is előfordul, hogy még az elektromos nyakörvre is csak nyüsszent egyet a kutya és megy tovább. Természetesen sok beagle is van, akik engedelmesek (főleg nőstények egyébként).
Hidd el, a kutyám is boldog és kiegyensúlyozott. Attól, mert időnként nincs kedve visszajönni, nem lesz depis, nem az a fajta. Meg egyébként sem ismered a teljes sztorit, honnan fejlődött idáig. De az én időm is véges, bőven elértem azt már, amit akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged