Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dark Archon

addikt

válasz Daffni2 #30297 üzenetére

Nem személyeskedtél, gyakorlatilag provokáltál. A kutya GPS "Igazából mire jó?" és "számomra ilyen elképzelhetetlen" szavaiddal mégis mire kellett volna gondolnom? Lehet, hogy én vontam le rossz következtetést, akkor elnézést kérek, de elég provokatív volt.

A beagle érzéketlen a falkarangsorra, erre tenyésztették. Ezért nem agresszív, ezért van el jól más kutyákkal. Ahogy az összes embert, úgy az összes kutyát sem lehet egy kalap alá vonni. Bizony fajta és egyedfüggő a viselkedésük. Vagy azzal sem értesz egyet, hogy xy ember ilyen és kész? Miért lenne a kutyáknál másképp?

A korábbi beszélgetésünk hatására vettem egyébként a spray nyakörvet és működik. Az esetek 99%-ában. Van, amikor ez sem tartja vissza attól, hogy menjen az orra után. Beagle-csoportban is előfordul, hogy még az elektromos nyakörvre is csak nyüsszent egyet a kutya és megy tovább. Természetesen sok beagle is van, akik engedelmesek (főleg nőstények egyébként).

Hidd el, a kutyám is boldog és kiegyensúlyozott. Attól, mert időnként nincs kedve visszajönni, nem lesz depis, nem az a fajta. Meg egyébként sem ismered a teljes sztorit, honnan fejlődött idáig. De az én időm is véges, bőven elértem azt már, amit akartam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés