- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu #27502 üzenetére
Ez így képmutatás! Betiltják, de semmi szankció nincs, és teljesen elfogadott. A tiltásnak akkor lenne elrettentő ereje, ha be se tehetné a lábát kiállításra olyan kutyával. Hát ezért vagyok felháborodva!
Rivaul: Ismerek olyan kutyát akinek sajnos ollóval estek neki otthon. Később megszabadultak tőle, mert barátságos volt a kutyákkal, és ugye viadalokra szánták. Egyébként a legbéketűrőbb, legnyugodtabb kutya akit valaha láttam. És ezért ez nagy szó tőlem, a prekoncepcióim miatt.
Siriusb Vannak nagyon jó keverékek, meg kevésbé jó fajtakutyák ez tény, de én már nem szeretnék keverék kutyát. Ha lesz másik kutyám akkor border lesz, vagy olyan fajta amibe szerelmes leszek. A belgák nagyon tetszenek (nem a mali) de mindenesetre pontos elképzeléseim vannak a számomra megfelelő kutya habitusát illetően, ami egy keveréknél végérvényben kiszámíthatatlan. Az első bekezdéseddel nagyon egyetértek.
rwin5 Hát régen nyilvá telken elfogadott volt a vágás. Ez egy modern dilemma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest