Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
Dorian
üzenetére
Lázat mértél?
Egyébként ha eszik iszik, játszik,nagy baj nem lehet, kis bélhurut...
Ha 39.3 felett van a hőmérséklete,akkor viszont azonnal orvoshoz kellene vinni,lehet babézia is.z123456789
de gondolom nicns benne kullnacs nem?
Nem jelent semmit,ha nem talált benne.
Athénét minden nap többször is átvizsgáltam, soha nem találtam benne kullancsot mégis babéziás lett.
-
z123456789
addikt
válasz
Dorian
üzenetére
Először is takard le fóliával a házimozi komponenseket!

Bocs de nem hagyhattam ki.
Másodszor próbáld elhagyni az új falatot szerintem. Az hogy neked nincs semmi bajod, attól még ő lehet érzékeny rá. Végül is, a fajtiszta kutyák előbb lesznek érzékenyebbek a dolgokra mint a keverékek. Ezzel most nem azt akarom mondani hogy te egy keverék kutya vagy
és ezért nincs bajod, de biztos hogy több szemetet megeszel mint a kutyád, ergo talán immunisabb is a szervezeted korunk mérgeire.
Harmadszor meg legyen friss víz neki mindig, hogy tudja pótolni az elveszett folyadékot.
A babesia egyik tünete is lehet a hányás ha jól tudom, de gondolom nicns benne kullnacs nem? Francia bulldog(?)nál észreveszi az ember hamar, mégis csak egy rövid szőrű kutyáról van szó.Ha nincs, és jókedélyű, akkor szerintem még várhatsz vele, hátha csak megkeverte az új jutalomrendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ezért nincs bajod, de biztos hogy több szemetet megeszel mint a kutyád, ergo talán immunisabb is a szervezeted korunk mérgeire.