- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Runner_fxr #12134 üzenetére
Idegenekhez teljesen jól viszonyul, persze ez a jó szocializálódás eredménye is.
Ahogy nő úgy lesz egyre inkább dobi, közömbösek általában az idegenekkel. A lakásban más a helyzet, ha valakit szívesen fogadsz Ő is úgy viszonyul hozzá.
Fontos,hogy mindenképpen feltétlenül Te legyél a felette álló.Nincs pardon, mert az igaz,hogy a fejére nőhet az embernek.Ez más kutyánál ugyanígy előfordul, de azért ha egy dobi állít a sarokba az komoly dolog.Csupa "apró" de lényeges dolgot kell betartani szigorú következetességgel.
Csak az engedélyeddel nyúlhat az ételhez.
Csak utánad ehet, tehát először Te eszel és csak utána Ő.
Az ajtón Te mész ki elsőnek utánad csak engedéllyel léphet ki.
Ha mondjuk a helyeden fekszik,/mert fog az biztos/amikor odamész azonnal át kell adja a helyet.
Én többször direkt az Ő helyére ülök és nem kelek fel onnan ha jön.
Mer hogy úgyis fel fog menni az ágyra, és veled fog aludniHa ezeket betartod, már sikerrel veheted a nevelés akadályait.
Én fontosnak tartom, hogy a jelenlétében, kicsi korától kezdve más kutyákat is simogattam, jutalomfalatot pld. egymás mellett adtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest