Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Egyszer egy téli éjszakán, a csöndes falusi utcán siettem haza, amikor az egyik ház udvaráról kijött egy nagy termet keverék kutya. Csak ô és én voltam az utcán. Felmértük egymást, meg sem moccantam, de ô közel jött, annyira közel, hogy végül a vállamra rakta a mancsát és az arcomba nézett. Barátságosan megkérdeztem tôle: mit akarsz, kutyi?
Erre ô visszaállt négy lábra és csendben elsétált, ahogyan én is.
Nem félek a kutyáktól, magányos ebbel szemben könnyedén megtalálom a megfelelô viselkedést, így azon a téli estén sem lett semmi bajom.
Csak attól tartok, hogy megfontolt taktikám az elvadult kóbor kutyák, és a rosszul nevelt ôrzô-védô ebek ellen semmit sem érne. Valószínleg, ha lesbôl megtámadna egy kutya, semmi esélyem nem lenne.
Nem látom rózsaszínben a kutyát, egyszeren ideális társa a föld legmohóbb ragadozójának, az embernek.
Ui.: Babszem már 88 deka.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest