Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bb0t

    senior tag

    válasz Steady74 #20194 üzenetére

    Az úgy jó ár de nagy kiszerelésben sok táp 1000 körülre jön ki. Ha ennyi mindent kap akkor nem kell annyira nagy hangsúlyt fektetni a tápra, ez nyilván akkor kiemelten fontos ha az az elsődleges élelme.

    Taste Of The Wild-ból a Puppy kaják 1 éves korig vannak, és 2 féle kölyök tápjuk van de a többire is az van ráírva, hogy minden korban adható. Van a High Prairie az bárány, bölény és szarvas meg van a Pacific Stream ami lazacos. A bölényesben van a több fehérje de csak 1% az eltérés és azt mondják, hogy azzal etess ha erősíteni akarsz, a szárnyassal ha a kutya mozgékonysága fontos és a halas meg a szép kinézetért felel. Szép fényes egészséges bunda. Mondjuk én nem ezért választottam a halast hanem mert a bölényest erősnek mondják, és nem akartam, hogy problémája legyen az emésztésével. A felnőtt verziók közül van bárányos, pisztrángos-lazacos, marhás meg vadkacsa-fürjes.

    Én még nem tudtam vinni póráz nélkül csak 10 hetes korában de akkor meg esze ágában sem volt elcsatangolni. Most már azért egyre jobban érdekli a környezet és a reggeli-esti séták nem frekventált helyen történnek, jönnek autók meg biciklisek is, majd hétvégén el akarom vinni valahova ahol gyakorolhatjuk. Vasárnap ha minden igaz megyünk kutyaoviba kíváncsi leszek... :) 4 hónaposan szokott még harapgálni benneteket?

    Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Új hozzászólás Aktív témák