Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
-
Lac99
tag
-
veze
őstag
csupasz vinyoknak van ilyen müanyag préselt felnyitható átlátszó müanyag"tok" korábban olyanban árulták a vinyókat ha vettem, nem csak egy zacsiban. nekem van több is. Biztos látott már mindenki ilyet.
Most is abban tárolom az olyan vinyót ami éppen nincs semmiben. Ha van olyanod, abban biztonsággal szállítható. persze leejtés ellen nem véd az se.. de nem ér hozzá semmi.. -
isxx
csendes tag
Fizikailag látom, hogy beteszed és ott van, de kicsit már a képtől is a hideg rázott: kint a vinyó, sérülékenyen.
De miért jobb, mint a külső tok?
Dokkolóban nem érzem a szállítást olyan biztonságosnak. (Első pillanatom, hogy látok ilyet, még jó is lehet.) Árban tetszik. Látom, olyan is van, amibe 2-őt is tehetek. Remélem egyszerre, mert az nagyon tetszetős!
Ebben is fennáll a kérdésem, hogy melyik a megbízható? Tudsz konkrétat? -
Destr4ct
aktív tag
Szerintem félreértetted a problémát, vagy nem tudom...
Szóval a helyzet:
Számítógép be van kapcsolva. Külső vinyó eSATA kábellel összekötve a géppel. (Az alap kábel, amit adtak hozzá) Bekapcsolom a külső vinyót, világít, felpörög, stb, látszólag minden rendben. Kivéve, hogy a Windowsban nem jelenik meg, mintha nem is lenne csatlakoztatva (eszközkezelőben sem látszik).
Kihúzom az eSATA kábelt, visszadugom, akkor már minden OK.
És ezt a műveletet szeretném megspórolni. USB-vel nem volt ilyen.What can change the nature of a man?
-
zodo
nagyúr
köszönöm a méreteket. Közben néztem képeket róla és látom, hogy kék színnel világít a ház tetején lévő visszajelző.
Az csak egy led ami világít vagy valamiféle kapcsoló gomb is egyben?
Nem zavaró a fénye, pláne sötétben?Bocs a béna kérdésekért, de még látni se láttam ilyen eszközt csak képeken.
Megbízhatóság = nincs semmilyen macera a használata, csatlakoztatása vagy lecsatolása ill. a hosszú távú használata alatt sem.
, de látom, hogy nálad semmi probléma sincs vele.Nem hiszem, hogy ide-oda hurcolnám, max. egy-két alkalommal fordulna elő.
Inkább fix gépen, fix csatlakozásra kellene. -
zodo
nagyúr
Értem.
Viszont nekem igazából csak azért kell egy ilyen külső ház, mert a Silverstone SG05-be csak egy 3,5"-ös hely van. Előző, normál házamba, pedig megszoktam már a több vinyó kényelmét. Szóval a sebesség (persze nem árt) nem első számú szempont, hanem inkább a mindennapi biztonságos használhatóság.Mondjuk a Hotswap miatt már-már jó vétel lehet a Sharkoon.
Ez mekkora mérettel rendelkezik?
, mert a gyártó pdf-ben nem találtam ilyen jellegű adatokat. -
-
Speeedfire
félisten
a smart a legkevesebb mert 99%-ban a routerre van kötve, ezért lett volna a táp a fontosabb, de mivel mind1ikhez gagyi van így ....
eddig minden okés veleFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
Végül is a captiva mellett döntöttem, de eddig nem bántam meg. Engem a táp érdekelt az összes rack-nél, de ahogy nézegettem mindegyik kínai, 3800 HUF-ért jó nekem a captiva is.
Volt hozzá csavarhúzó, alu házban van, van hozzá talp, több nem is kell nekem, ami érdekes h a ház nem melegszik, a hdd-t nem tudom mennyire lehet meleg, de szerintem nem ment még fel 50 °C fölé, sajnos a win nem jelzi ki a hőfokot.
Összességében német minőség megfizethető áron. (csak el ne kiabáljam )Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Lajkó
őstag
Aham!
Szerinted ezek közül melyik 3.5"-ost vegyem? Melyik az amelyik win7/e-sata kompatibilis?
A.C.Ryan Alubox TFX
LC Power EH-35BEII 3.5"
Chieftec Black Box
vagy az álltalad linket Sharkoon Rapid Case-t? -
Lajkó
őstag
Szia!
Ha jól olvasom, akkor ez pont olyan mint amit keresek.
Lehet hogy tévedek, mert nem erősségem az angol. Jól veszem ki hogy ez tud e-sata-t, usb2.0-át, ide és sata hdd-t is kezel, és még Win7 kompatibilis is???
Ugyanilyen paraméterekkel van még figyelemreméltó versenyző 3.5"-os kategóriában? Nameg akad-e olyan ami tudja mindezt külső táp nélkül,vagy az csak usb2.0-nál lehetséges?
Persze az ár sem közömbös! -
Márton
nagyúr
Itt van mellettem fél méterre.
Én sem értem. Amennyit szántak a csomagolás design-jára, abból 3 kapcsoló is kijött volna...Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Igen, már látom hogy nemigen fogok 30 felettit találni.
Csak a fránya bekapcsológombot ne hagyták volna le róla!..
Amúgy előző konfigomban csak 20-at ment, ott az alaplapi vezérlő lehetett a ludas, de most 30-nál valószinü feszegetem már a rack határát..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Nincs is olyan rack ami hozná, vagy legalább megközelítené a gépben lévő vinyósebességet? 40-50MB/sec?
Most Bestek márkájú rack-em max 30-at tud, ami nem rossz, de a gépben lévő 2 vinyó között 60-nal is tudok másolni
Lehetőségem van most cserélni, esetleg ha egy márka biztos tudja, akkor azt veszem.
Egyébként ez elektronika függő, ugye? Mert az usb2 tudja a 480mbitet.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
mrmatyi
tag
köszi az infót!
ennél az adatátviteli sebességet max kihasználja?
most nem azért hogy szídjam a masinát,(mert biztos jó)de az adapterekről kicsit rosszak a tapasztalataim...
mondj néhány jó dolgot róla,hogy ne a Vipower VP7010133-at vegyem!p4 3.0GHz proc, ASUS P4P800SE, elixír 1024MB DDR400 mem, WD1600YS hdd,Enermax liberty 400,AC Freezer4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- További aktív témák...
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -