Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
chokeee
aktív tag
válasz
telekinesis #765 üzenetére
és a farkad is kivirágzott -
DrGonzo22
őstag
válasz
telekinesis #765 üzenetére
Érdekes, amit írsz.
Velem teljesen más típusú dolgok történtek meg, nem mondanám, hogy ez egy képesség, csak érdekes. Mindig valamiféle veszélyt éreztem meg előre, normálisan nem magyarázható módon. Pl. elég régóta futok, többször esett már meg velem, hogy kutyák megtámadtak, szerencsére mindig csak egy. Egyszer éjjel futottam, és hirtelen teljesen egyértelműen láttam a képzeletemben, hogy meg kell állnom, mert ha továbbmegyek rám fog támadni egy elvadult kutya- nem szokott ilyen paranoiám lenni, szóval nem szoktam erre gondolni futás közben, de annyira erős volt ez az élmény, hogy megálltam. Utána vettem észre, hogy egy vicsorgó véres nyakú hatalmas németjuhász kóborkutya van elöttem 50 méterre, csak addig a koromsötétben volt, és most sétált be egy lámpa fénye alá. Vagy egyszer amikor a Tátrában letértünk a rendes ösvényről egyszercsak megálltam, mert úgy éreztem le fogunk zuhanni, ha továbbmegyek. Pont egy 10 méteres szakadék szélén alltam meg, csak a növényzet eltakarta az üreget.
Ezeket leginkább megérzéseknek lehet nevezni, kb. 8-10 ilyenben volt eddig részen. Bár szerintem ebben semmi rendkívüli nincs, elvégre mindegyiket érzékeltem előre, csak éppen nem tudatosan, láthattama kutyát, a szakadékot, és ezt dolgozta fel a tudatalattim, és egy kész képet tárt elém a fantáziám olyan erővel, ami megállító erejű volt. Jellemző, hogy mindegyik veszélyhelyzet esetén lépett fel.
Ami a Te tudatbefolyásoló képességedet illeti, hát nem tudom, szerintem becsapod magad.Egyzserűen jól lehet befolyásolni embereket tudatalatti jelzésrendszereink által. Erre Te különösen alkalmas vagy, de enm tudatosan alkalmazod őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest