Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rien

senior tag

válasz Moni_ #769 üzenetére

Én se értem konkrétan mi történik veled, de ettől függetlenül a miértre írom amit írok, haverokkal mi sokat beszélgettünk ilyenekről :) , ennek terméke mindez:
    Szóval talán őseinknek sokkal több (nevezzük spirituális) képessége volt mint nekünk, talán azért mert épp az életben maradásukhoz kellett. És mindez bennünk is megvan, legalább is egy része amikor megszületünk, de mivel nem használjuk ezeket a képességeket elvésznek, elfelejtődnek, mer ugye mit használunk? memóriaraktárat. Megtanulunk beszélni, egy csomó állatot, mondókát, törit, matekot... Az esetlegesen veleszületett képességeket nincs aki fejlessze, mert ugye anyuka nem is tud róla, teljesen mással tömi a csemete agyacskáját ameg arra figyel és spontán elfelejti azt ami ott motoszkál benne csak nem tudja szegénykém mi az? mert nincs aki elmondja neki. Aztán adódhat olyan élethelyzet, hogy a kis csemete akár véletlenül akár muszályból használja többször a képességét és így rögződik. És lehet az is ahogy te is írod: már tudod akarattal is használni. Aztán materiális világunkban mindez lehetelen, hihetelen, meg tuti hazudsz azért mert én nem láttam, nem éreztem az tuti, hogy nincs, simán deffektes vagy.
    Érthetőbben a te esetedre -ami most hirtelen eszembe jut- egy valszeg nagyon idétlen :DD variáció. Lehet őseinknek kialakult valamilyen látásuk ami azt a célt szolgálta, hogy mivel két hete már csak bogyókat ettek és kellett volna a husi abban az áldatlan körülmények között amiben éltek, ezzel a látással könnyebben észrevették a vadat az erdőben, merhogy az muszály volt, kellett. Aztán egy másik idétlen példa, hogy nálad ez például miért maradhatott meg: anyukádnak nagyon sok dolga volt, nem igazán tudott veled foglalkozni és hát sokat voltál egyedül a szobádba, kiságyba és ösztönösen jött ez a furi látás ami szórakoztatott és próbálgattad mer tetszett és így megmaradt. Lehet évekig nem jött elő mer jött az ovi stb. ahol már nem értél rá ilyesmivel foglalkozni, de történt valami, bármi amire ezt reagálta az agyad, hogy láttad megint, és felnőtt fejjel azt már nem felejted el, hanem foglalkoztat és akár tudatosan is megtudod tanulni használni, csak azt lenne tudni jó, hogy mire is való?
    Hát így tömören ennyi, lehet hülyeség :B , de azért szerintem akár el is lehet rajta gondolkodni, mer a muszály nagy úr és mi ''elmegyek egy kicsit dolgozni, veszek kaját a boltba, hazamegyek a fullos házikómba'' emberek el se tudjuk képzelni azt az életkörülményt ami esetleg kialakított akár több fennmaradáshoz szükséges képességet is.

Új hozzászólás Aktív témák