-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
Amazonról rendelnèk egy Poco f5 telefont, mivel innen még nem rendeltem soha, tud abban segíteni valaki hogy a garancia hogy működik? Tudom esetleg itthon is érvényesíteni? [link]
-
Arween
senior tag
Sziasztok, Hekka oldalról rendeltem egy porszívót múlt héten szerdán EU raktárból, azóta is proccessed állapotban van Írtam a supportnak kaptam egy nyomkövetèsi számot ami nem jó semmire: [link]
kicsit kezdek aggódni... Elvileg megbízható bolt, van esetleg valakinek tapasztalata velük? Ha nem érkezik meg mit tudok tenni? Paypal -al fizettem[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
Banggood-ról rendeltem egy táskát május 13-án feladták ,nyomon követési szám nincs.Várjak még vagy menjen reklamáció ?
-
Arween
senior tag
Szeretném ezt az AMAZFIT-et megvenni,most kuponnal 30$ kedvezmény lenne rá így 130$ lenne.Erre mennyi vámot+áfát kellene még ráfizetnem itthon?
-
Arween
senior tag
gearbest-től van 3 szállítás alatt lévő rendelésem kb. mindegyik 20$ értékben,okozhat ez áfa+vám tekintetében gondot? (abban a tekintetben ha mondjuk a 3 rendelés egyszerre érkezik kis hazánkba)1-1 hét eltéréssel rendeltem külön rendelési számokkal, de ugyan arra a névre címre.
-
Arween
senior tag
Sziasztok.
Tinydeal-tól rendeltem cuccokat március 25-én (sajnos nem regisztrált küldeményként) azóta sem érkezett meg,írtam nekik hogy mi a helyzet?Természetesen azt a választ kaptam hogy várjak:
Your concerns about this delivery problem have been duly noted. We will raise a written query to our post office about your item, and urge the post office to deliver the parcel soon.
Generally it takes 15-20 business days for the post office to finish the investigation. Meanwhile, we will follow up with the Post Office and keep you posted for any updates we are about to have in the next 2~3 weeks. And if you receive your item during this period, please let us know.
Please contact us 15 business days later if you don't hear from us or receive your parcel.Meddig kell várnom még? és mikor kérhetek a paypalon visszatérítést?
-
Arween
senior tag
A Tynideal-tól rendeltem pár cuccot kb. 2 hete írtak egy levelet hogy sajnos csak 03.31 után várható az egyik tétel beérkezése így postázás csúszik jócskán.Kértem hogy ebben az esetben töröljék a rendelési tételeim,és kértem refundot.Erre ma ez a válasz jött:
I am sorry if we bring inconvenience for you .
I have refunded the whole order in your original account
Please check it after 2-3 daysJól értem ugye ,hogy azt írták már vissza is utalták pénzt?Én paypalon nem indítottam még reklamációt.Kell -e ebben az esetben paypalon bármit tennem?
-
Arween
senior tag
Szerintetek ezt mikor kaphatom meg?Posta oldalán még mindig semmi nyoma hogy az országba érkezett pedig 8-a nem most volt
[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
válasz janek69 #51184 üzenetére
dettó nálam is ez a helyzet 01.01 óta sehol semmi mozgást nem látok rá ma felhívom a postát mi a pék van ?
2014.12.31
11:58 NLAMSC(NETHERLANDS (
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2015.01.01
19:55 NLAMSC(NETHERLANDS (
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
Arween
senior tag
Segítsetek légy szíves létezik hogy közel 70 -100 dollár is lehet árban az eltérés webshopok közt?
Vagy én vagyok már fáradt és valamit nem veszek észre ?Lenovo VIBE X2
banggood.345.89$
pandawill 284.99$
everbuying 397.99$
-
Arween
senior tag
válasz maj-viktor #50833 üzenetére
naná ,egyszer élünk
más:
karácsonykor rendelt cuccom a TinyDeal-tól elvileg jövőhéten már itt is lehet?Status: Transit
Destination: Hungary
2015-01-01 19:55 NLAMSC(NETHERLANDS (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-12-31 11:58 NLAMSC(NETHERLANDS (, Célországba elküldve / Item sent abroad
Origin: Netherlands
2015-01-02 16:51 The item is on transport to the country of destination
2014-12-31 11:58 The item is at the PostNL sorting center
2014-12-30 17:25 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL
2014-12-29 04:22 The item is ready for shipment
2014-12-28 13:04 The item has arrived in the transit airport
2014-12-28 05:08 The item has left the originating country
2014-12-27 05:32 The item is pre-adviced
2014-12-26 16:01 The item is at the airport of the originating country
2014-12-25 14:50 The item is at the airport of the originating country -
Arween
senior tag
válasz Rodzser Mór #50828 üzenetére
Ajaj akkor várás van a rendelésekkel .....
-
Arween
senior tag
Most nézem a "bazi nagy" újévi leárazásokat....Ami 2 hete 130 dollár volt az most a nagy vásárban is pont 130 dollár Pont mint az itthoni MM-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- VPN topic
- NBA és kosárlabda topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest