Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TedThomas
aktív tag
Hoppá!
To2c visszafizette az áfát (vámot).
2 hetet küzdöttem velük. Először levélben próbáltam rendezni a dolgot, ott 4-5ször megígérték hogy már utalják csak várjam, utána pedig jött a paypal dispute.És ma reggel ez fogadott:
蔡 清云 granted Kis Bela's request for a $50.00 USD refund. This dispute will be closed once the refund is complete.Aki még nem futott ki a paypal 45 napból tegyen egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
TedThomas
aktív tag
Laza... a hangyás telefonok a spanyol raktárból jöttek?
Oda is kellett visszaküldeni?
Mennyire volt nagy bajuk?Köszi
-
TedThomas
aktív tag
válasz Harpoon13 #41248 üzenetére
To2c-ről tapasztalat.
Igaz nekem nem teljes árat hanem 50$ kellett visszautalniuk amit e-mailben rengetegszer megígértek.
"Megegyeztünk refund lesz" "várjál még pár napot a számládon lesz" ...Másfél hét után meguntam paypal dispute-ot nyitottam, leírtam mennyit kérek vissza, miért, és hogy x napja csak ígérgetnek, bemásoltam a levelet is.
3 nap múlva egyszer jön a levél, hogy refund.Ott már nem próbálkoztak semmivel.
Szerintem azért ha tudják, hogy bukták az üzletet, mert nincs igazuk akkor már paypalon nem fognak kardoskodni.A dhl.to2c.com pedig free shipping van szóval te "elméletileg" nem fizettél a szállításért.
A paypal számlán is csak a telefon szerepel szövegében (DHL Free shipping).[ Szerkesztve ]
-
TedThomas
aktív tag
válasz szili.tamas1 #41888 üzenetére
-
TedThomas
aktív tag
válasz nimfas #43082 üzenetére
Itt a kérdés az hogy jogos-e.
Például nyitsz egy claimet akkor becsatlakozik a Paypal. Na most a bolt benyújtja, hogy úton van akkor a paypal neki ad igazat. Bukta.Amit tudsz tenni szerintem:
Dispute-on írni a boltnak, hogy mi a problémád nézzenek már utána, mondjanak valamit.
Nem tudsz mást csinálni mint vársz. Mikor a dispute a végéhez közeledik és még mindig nincs telefon na akkor claim.Dispute-ban 20 napja van reagálni, illetve megoldani a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Minden, ami Unreal Engine
- Politika
- BestBuy topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest