Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz Kiki18 #68260 üzenetére
Első és utolsó rendelésem volt tőlük az egy hete rendelt telefon.
Ezt EU raktárból rendeltem, de ha hinni lehet nekik, Kínából jön, és Magyarországi céllal. Nem tudom erről mit gondoljak, mert ha direktbe küldik, akkor az + áfa is lesz. Én pedig nem így rendeltem.
A mailra pedig várjak még türelemmel, pár nap múlva megérkezik, volt a válasz. -
Zeki
nagyúr
-
Watt25
veterán
válasz Kiki18 #84665 üzenetére
így átvennni a csomagot nem tudom
Ez nem igaz. Bemész a postára, amikor van időd és kikéred a csomagot. (TN felmutatása is segít.) Személyit, lakcímkártyát mutatsz. Ennyi.
Tuti nem viszi minden nap magával a csomagot a postás.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
beg
veterán
válasz Kiki18 #89229 üzenetére
Yanwen Post, kamu tracking. Összefoglalóban olvashatsz róla bővebben. Statisztikai alapon generál valós trackingek alapján, ezért stimmel majdnem.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
őstag
válasz Kiki18 #89232 üzenetére
Sziasztok!
Leírom, hogy mindenki tanuljon az esetből.
Múlthét pénteken kaptam egy telefonhívást a keresztúri postáról, hogy november 26 óta jött egy csomagom külföldről, mikor tessékelek átvenni. Finoman közöltem az ügyfélszolgálatossal, hogy 27 és 28-án is igyekeztem átvenni a csomagot náluk, de mindkétszer sikertelenül, és arra hivatkoztak hogy kérjem vissza az eladótól a pénzemet...és hogy a követési szám alapján ők nem látják a rendszerükben....
Nagyon szépen megkértem a hölgyet,hogy úgy tegyék el, hogy utána meg is találjákMásnap(szombat, dec 15) délelőtt bebattyogtam ,és a nevemet bemondva vártam, hogy megkapjam a csomagot(funfact, ugyanaz a kislány volt, aki 27-28-án elküldött a hűvösebb éghajlatokra a csomagátvételi igényem miatt ).
Kereste 10 percet, majd kijött ,hogy ő bizony nagyon sajnálja ,de nem talál csomagot....na ekkor borult a bili, kivertem a hisztit hogy tegnap berángattak a postára telefonon ,név szerint hívva, és ma mégsem képesek megtalálni a csomagot.A fél posta kereste a cuccot, mire 5 perc alatt 5 ember keresésével meglett.
Gratulálok, köszönöm, boldog karácsonyt.
-
bepken
veterán
válasz Kiki18 #90899 üzenetére
köszi, nem is volt szerencsére
azért kérdeztem csak, mert pár hónapja nagyon húzta a száját a postás kisasszony, mikor közöltem vele, hogy az értesítő otthon - én meg itt...╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest