- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirpakala
újonc
válasz
molvany #51236 üzenetére
60ezerét rendeltem telefont.
Szóval akkor ha már látják, hogy keresem, akkor nem lesz gond?
Azért elég kellemetlen, ha 4-7 nap helyett már eltelt 1 hónap. :/
Nekem amúgy soha nem sikerül semmi ilyen. Nem is ringattam bele magam, hogy még 2014.ben megjön. Csak mostmár idegesít. -
molvany
aktív tag
válasz
sirpakala #51235 üzenetére
Nem tudom, mit vettél, de egy DHL csomag 500 euroig biztosítva van alapból. Az alap ár tartalmazza. Természetesen lehet nagyobb összegre is pluszban.
Tehát kitölteni az ürlapot ( ezt a feladó tudja megtenni ) és kerestetni.
Legtöbbször beletart, de bukni senki nem fog. -
sirpakala
újonc
Sziasztok!
Olvasom a kommenteket, de nekem még jobb.
Tudom, hogy hülyeség volt, de még karácsony előtt rendeltem Németországból .Persze DHL.
Az a helyzet, hogy 9.én Saulheimbe került 10.ére Freucht -ba. és azóta semmi.
Tehát 2014.dec.10. óta semmit nem változott a tracking.
Most már eléggé aggódok, hogy mi lehet, megy a nyomozgatás, meg az elveszett csomag űrlap kitöltés.
Nagyon remélem, hogy nem hagyták el... -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
El_Diablo #51214 üzenetére
Bocs, de ha fizetsz érte akkor igen is megbízható. A napokban küldtem igaz belföldre egy telefont. Percre pontosan tudtam merre jár a csomag, sőt azt is, hogy a címzett nem volt otthon és visszavitték a Postára. A magán csomagküldő cégeknél is szokott bonyodalom lenni. November közepén rendeltem egy kabátot Németo-ból. A Hermes-szel küldte, a track alapján Bécsben megakadt a dolog. Két hét után írtam az eladónak, hogy jó lenne ha utána nézne mert még mindig a bécsi szortírozóban héderel a pack. Utána nézett és közölte, hogy elveszett. Felajánlotta, hogy visszafizeti vagy küld egy újat, de azt már DHL-lel. Kértem egy újat, ami 3 munkanap alatt itt volt. Az eladó meg megkapta tőlem az 5 csillagot, mert nem ő volt a hibás és tényleg korrekten állt a dologhoz. Szóval a magáncégeknél sem minden fenékig tejfel.
-
sirperducat
csendes tag
Rendeltem ebay (Salford, United Kingdom) és HongKong Post szállítja.
Ez normális?
-
bl4ze
veterán
válasz
Phoenixy #51223 üzenetére
Hmm ez szép sztori. egy 240 dolláros telóval.
Nem akarom elkiabálni , de dec 27 nagyon rég volt és ha nem kaptad meg akkor lehet ezt lenyúlták.
A Posta-nak kéne látnia valamit, mondjuk ha sima International First Class Mail akkor azt nem kell aláírni.Az eladónak írtál már ? Kérdezz rá milyen szolgáltatással adta fel. a 0640-464646 elég segítőkész, esetleg Őket csörögd még fel és mond el mi van, segítsenek.
-
Phoenixy
senior tag
Az a szám szerintem ugyanaz, mint a 06-1-333-7777, legalábbis ugyanúgy posta ügyfélszolgálat és nem tudnak többet ott se.
A postán voltam bent (amúgy Zuglói 1-es posta - Nagy Lajoson). Nem volt túl kedves akivel beszéltem, elküldött a francba (nem szószerint persze).
Megnézte a ragszám alapján és mondta, ez biztosan nincs itt és nyomta tovább a sorszámot, megkérdeztem, hogy nem lehetne-e mégis megnézni, csak annyit mondott, hogy menjek arrébb mert jönne a következö.
Azért fölmentem az emeletre is, de ott azt mondták csak olyan csomagok vannak, amikröl már a postás már hagyott értesítöt. -
fotosjani
aktív tag
Gyors vagy olcsó, a kettő nem megy együtt
-
bl4ze
veterán
válasz
Phoenixy #51219 üzenetére
2014-12-27 23:47
HUNGARY, Processed Through Sort Facility, Your item was processed through a facility in HUNGARY on December 27, 2014 at 11:47 pm. The item is currently in transit to the destination.2014-12-23 01:10
HUNGARY, Budapest, Departedszép. a 0640-464646 mit mond erre ?
ez szerintem esélyes, hogy lenyúlták. Dec27 óta meg kellett volna kapnod.
A helyi postán voltál bent ? Letétben sincsen ? -
kmarci25
veterán
válasz
trebrona #51147 üzenetére
Köszi a választ, ők is írtak. Állítólag 2 napon belül kapnak a termékből és akkor feladják. Most - ezzel összhangban - az van a termék mellett, hogy 10-én lesz készleten. Miután erről az oldalról még nem rendeltem, nem néztem a készletinformációt, úgyhogy lehet hogy az én saram, nem tudom mi volt akkor a készletinformáció.
-
El_Diablo
tag
Az M.Kir.Postáról csak pár gondolat: Annak idején megszüntette valami okos a vasúti szállítást. A postahivatalok természetesen nem mentek sehova maradtak a vasút állomásokon. Sok helyen még most is oda érkeznek az egyébként marha gazdaságosan közúton szállított küldemények. Az üzemanyag árak nagy szerencsére erős mélyrepülésbe kezdtek, ennek ellenére a cég emelt. Mindemellett leépített és az alkalmazottak több ember munkáját végzik gyakorlatilag minimális fizetésért. A nyomkövetési rendszerük egy vicc. A kis méretű csomagokban talán és a levélpostai forgalomban van némi esélyük. Minden másra ott a DHL. UPS, DPD és néha a GLS. És még mindig nem vették észre, hogy valamit nagyon rosszul csinálnak!
Teljesen OFF: A már mások által felvetett problémával egyet értek maximálisan. A magyar emberekkel az a gond, hogy minden "dobzse". Aki utoljára így gondolta tönkre is tette ezt az országot. Többek között azt a szemléletet is el kellene sajátítani, hogy az diktál, aki fizet és nem fordítva. Ha valami nem jó akkor azt szóvá kell tanni és hangoztatni és tenni ellene.
Bocsánat a hosszú OFF-ért.
-
Phoenixy
senior tag
Sziasztok,
2014.12.18-án rendeltem USÁ-ból (amazon-ról) egy telefont ($240 értékben), 23-án ért az országba. A posta mondjuk csak 27-én irta ki, hogy célországba megérkezett, de ez ok, máskor is ugyanígy volt (általában ilyenkor rendelek külföldről). Viszont hétfőn (01.05.) már picit aggasztott, hogy semmi információm nincs róla, hiszen ilyen még nem fordult elő. Ezért felhívtam a 06-1-333-7777-es számot, aki fölvette azt mondta, hogy nem tud semmit a csomagról és biztos nincs a vámon (mert gondoltam, hogy talán ott van, de arról viszont kellett volna értesítésnek érkeznie, hogy vámkezelés alatt), ezért adott egy e-mail címet, amire írtam is és tegnap jött a válasz, hogy elkezdték keresni a csomagot és maximum 30 napon belül értesítenek.
Előtt még telefonáltam párat. A reptéren azt mondták már rég elküldték azt a csomagot a postára, ahonnan kiszállítják. Azt nem tudta melyikre, de kért iránytószámot és az alapján elmondta melyik postára ment, felhívtam azt is, ők meg azt mondták nem kaptak ilyen csomagot, biztos a reptéren van, hívjam a repteret.
...
Csak gondoltam elmondom.
Igazából még van idejük kiszállítani 19-éig. Ha addig nem ír vissza a posta, akkor Amazon-nak fogok írni. -
jojoando
aktív tag
Csúcs számomra!
December 28-n megrendelt cuccom ma. 8-n a kezembe van.
Ingyenes postával China Post pecséttel. -
janek69
senior tag
válasz
wwenigma #51200 üzenetére
Újabban ha valamit tudok Németből rendelni vagy esetleg Franciaorszából,akkor onnan szoktam ingyen posta és 4 nap alatt itt van. Történetesen a szóban forgó dolgok kijelzővédő fóliák és egy aksi. El sem hittem,hogy ennyire hamar itt van.
CineDOG1 Az itt a baj,hogy XXI. századot írunk és elvileg máe nincs vasfüggöny,nincs szocializmus és le vagyunk maradva mint az állat. Persze ezen az nem változtat,hogy ide írogatok sajnos.
-
molvany
aktív tag
válasz
wwenigma #51205 üzenetére
Ez nem kizárt hogy már MO - on van. Csak a DHL sem frissül azonnal ( mondjuk úgy, külföldön lassabban ).
Itt gyakorlatilag azonnal frissül.
Amit ma kapok, reggel 05:24 - kor feldolgozták abban a lerakatban, ahonnan kapom. A DHL - autóba most rakhatják be, ami azt jelenti, kb. egy óra múlva már a " kisemben szimbólum " sárgul, hogy hozzák. -
Zeki
nagyúr
válasz
janek69 #51184 üzenetére
A postákon már így is nagy leépítések voltak.
Az meg hogy olyan az informatikai rendszerük amilyen... na most őszintén.. melyik állami szervezetnek van szuperjó nyugati mintájú informatikai rendszere?
A posta ezen a téren nincs rákényszerítve semmilyen versenyre. Így nem is lépnek.
Mondjuk ha azt nézem, hogy a másik állami cég a szerencsejáték zrt is inkább évek óta rí mint egy fürdőskurva, meg kitapossa, hogy az állam blokkolja a külföldi fogadási meg kaszinós oldalakat, ahelyett hogy maguk is inkább beszálltak volna a versenybe, ami értünk, a pénzünkért folyik... nem, ők senkiháziak egy versenyhez, inkább jöjjön az államilag törvényileg hozott weboldal blokkolás!Szóval a magyar posta ennyit tud. Ahogy a vámolás is 2-3 hét is lehet.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
molvany #51204 üzenetére
Status vom Di, 06.01.2015 00:29 Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet.
Nächster Schritt Die Auslands-Sendung wird für den Transport ins Zielland vorbereitet.Azaz most készítik elő a szállításra és a következő lépés maga a szállítás a célországba.
espi38: igen, en is mar csak jovohetre varom, de ugy is ejszakas voltam tegnap meg még 3 napot igy gyorsan eljon - nekem... a DHL egyfajta alternativ postaszolgáltatóként működik, tovabbra is kerdeses szamomra hogy itthon mi fogja kihozni. Szvsz csak az expresszt hozza futar.
pana0017: gondolom optimalis esetbe ugy jönne.
-
espi38
őstag
válasz
wwenigma #51192 üzenetére
Szia!Ha ez így van akkor ebből nem lesz héten csomag
Németországból nem jön meg 4 nap alatt a csomag pedig ezt reklámozták
megrendeltem volna DHL is de nem volt lehetőségem rá nem adott a rendszer opciót erre
DHL vette át a csomagot is sima német postával küldte tovább így akkor természetes hogy a magyar posta hozza ki?
ha ez így van akkor jó ha Jövőhéten lesz nálam a csomag -
Dominó85
addikt
válasz
janek69 #51197 üzenetére
Nincsen informatikus, max olyan aki megjavítja a gépeket, ha elromlanának. Kézzel gépelik be a kiadott és sikertelen kézbesítésű csomagokat. Ezért van az, hogy a sikertelen kézbesítés másnapján lehet először átvenni a csomagot. A központi postában szokták csak frissíteni a trackingeket, amiket a lokális posták is megkapnak némi késéssel. Mi ez a kirúgási őrület nálad? Mindegy is...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janek69 #51195 üzenetére
Egészen pontosan 11.59€-t fizettem a DHL-ert Nemetorszagbol, es egy olyan cuccot hoz vadi ujan 2 év garival 19.95€-ért ami itthon használtan megy 9e-ért, szoval ráér. Ugyanakkor valoban azt gondoltam hgoy gyorsabban ide fog érni - ennyi pénzért lehetne is de ingyenposta miatt nem lázadozok... elindult a masik csomagom is amit utoljara december elsejen lattak szingapurban, miutan raszoltam a boltra hogy kerdezzen utana.
molvany: passz, valami van vele az biztos.
-
lililááá
csendes tag
Reggelt,valaki kirakta tegnap hogy a pay 12 garis visszautat fizet,oda regisztráltam,a kártya számát is meg kell adnom gondolom úgy megy csak a dolog igaz?
-
janek69
senior tag
válasz
Dominó85 #51194 üzenetére
Még mindig nem érted,pedig leírtad te is. Nem feltétlenül azzal van baj,aki a csomagot tologatja. A postán kényelmesen a seggüket melegítő informatikusok,akik szintén postai dolgozók állítólag javítottak a tracking rendszeren,amúgy magyar módra.Régebben a külföldi oldal hozta,hogy megérkezett és aznap éjjel a postán is megjelent.Most én is futottam bele többször abba,hogy a trackingen semmi és itt a csomag,bedobva a ládába,semmi aláírás nélkül.Szerinted ha az eladónak jelzem,hogy nem kaptam meg mi van? A posta soha be nem bizonyítja,hogy átvettem.Persze majd itt a kis vidéki postán kirugnak valakit akinek aztán végképp nem a hibája.
Nyilván nem fogom a postásunkat megrugdosni,mert még nem hozta,de az informatikai vezető székét elég jogosan meg lehetne inogtatni,mert ez nem a karácsonyi őrület,hanem már régen így van. -
molvany
aktív tag
válasz
Németországból már nem konténerbe töltést várnak. Bár az is igaz hogy egy nyergesvontatóra helyezett láda is lehet konténer. Amit azonban nemigen lehet összehasonlítani egy kínai konténerrel amit ott töltenek.
Pana0017
Sendung wird zur Zustellbasis transportiert, ami azt jelenti, hogy abba a postafiókba szállítják éppen, amely neked fogja már majd személyesen kivinni.
-
janek69
senior tag
válasz
Ezek szerint rohadtul megéri gyorspostáért 5000ft-al többet fizetni. Nyilván ha lenne felesleges pénzem,akkor én is gyorspostáznék,illetve akkor bemennék a boltba és megvenném 2-3x-os áron azonnal.
Na erről ennyit,hogy ki hogyan dolgozik és hogyan kellene neki.
Gondolom te sem azért fizettél többet,hogy a végén 2 hét alatt érjen ide,mert annyi alatt az ingyenesnek is van esélye. -
Dominó85
addikt
válasz
janek69 #51189 üzenetére
Sajnos azt nem fogjátok fel, hogy 10ezer postai dolgozóra kb 12-15millió csomag nehezedik. Ők a legjobb tudásuk szerint dolgoznak, elhiheted. Most volt nem rég a karácsonyi őrület. Sok barom, már bocsánat, meg Karácsony előtt pár nappal rendelt és most elvárja, hogy Szilveszter után rögtön a kezében legyen a csomag ingyenes lassú postával és azonnal látszódjon a posta nyomkövetőjében. Nagyon rutintalan vásárlók vagytok... én nem fogom nektek részletezni, hogy melyik lassúpostára mi jellemző és egyáltalán mikor látszódik majd a posta.hu oldalán. Nekem volt több olyan csomagom, ami előbb volt a kezemben, mint hogy a posta oldalán vagy külföldi trackingen célországba megérkezett státuszra frissült volna. Ha meg annyira mindegy neked, hogy mikor jön meg, akkor mi a faxnak pattogsz? Várj türelemmel, de ne szidd más munkáját. Elhiheted, hogy xar fizetésért 2x annyit güriznek, mint a te kényelmes popód. :@ Ja és mielőtt megvádolnál, nem, nem vagyok postai dolgozó, se navos.
-
-
espi38
őstag
válasz
wwenigma #51183 üzenetére
Szia!
Amit megadtál linken ez látható:
Ez mit jelent azóta nem frissült a magyar DHL oldalon ismeretlen nyomkövetési számot ir a rendszer,most akkor mi van?Status notification
Shipment trackingOrder data sent to DHL electronically
International shipment
Processing in parcel center
Delivery
Shipment has been successfully deliveredProduct / service International Parcel (Hungary)
Status from Wed, 07.01.2015 02:35 The international shipment has been processed in the export parcel center
Next step The international shipment is being prepared for forwarding to the destination country
Show detailed recipient informationDetailed progress of your shipment
Date/time City Status
Tue, 06.01.2015 18:04 h Saulheim, Germany The shipment has been processed in the parcel center of origin
Tue, 06.01.2015 19:01 h -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
Wed, 07.01.2015 02:35 h Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: )
Wed, 07.01.2015 02:35 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel centerpdf
-
pana0017
senior tag
Sziasztok.
DHL Paket International formában érkezne csomagom Németo.-ból a mai napon, de 2 napja már levették a nyomkövetés oldalon a várható kiszállítási dátumot, azonban egy pár napja ezt még emailben is kiküldték. Ráadásul már 1,5 napja ha megnézem, hogy hol jár, akkor egy "Feucht, Deutschland Die Sendung wurde im Ziel-Paketzentrum bearbeitet" üzenet az utolsó. Lehetséges hogy eddig ott tartózkodna, vagy ha már beért az országba nem frissítik? (köv. lépés: Die Sendung wird zur Zustellbasis transportiert.)
-
janek69
senior tag
válasz
wwenigma #51188 üzenetére
Ha ez csak a postánál lenne így nem is írtam volna semmit,mert mint láthattad,nekem ráér,de az bosszant,hogy a posta csak egy példa erre. Nézhetjük úgy is,hogy nem érdekel mennyiért csinálják,ha elvállal valaki egy munkát azt csinálja. Ha év közben gördülékenyen menne még meg sem jegyeztem volna,hogy nem mozdult. Kína kicsit nagyobb,kicsit több a csomag és sokkal kevesebb pénzért és mégis működik a tracking. Nem azt kifogásolom,hogy nincs itt,hanem,hogy senki nem bírta lehúzni azt a rohadt vonalkódot,hogy az informatikai rendszerbe bekerüljön.Ha meg az informatikusok tudnak ennyit a postánál és Marikanéni kézzel viszi fel az adatot,akkor régen rossz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janek69 #51186 üzenetére
Miert, TE tudod hogy dolgoznak? Te tisztaba vagy azzal hogy ott ki mit hogy csinal es mennyiert? Nem. Neked csak az a fontos hogy a 2 dollaros kinai hulladek szarod nyócnapalatt korbeutazza a vilagot KARÁCSONYKOR. Tudod rajtad kivul meg rohadt sokan vannak igy. Ha nem tetszik ott a DHL meg az EMS de akar repulovel is kimehetsz megvenni ha mar sajnalod itthonrol masnapra megvenni.
Nem kotelezo. Egyaltalan nem nyom senki pisztolyt a fejedhez hogy onnan vedd meg. De ha igy teszel az azzal jar hogy varni fogsz, rohadtul felesleges itt hozongeni meg azon pattogni hany embert kellene kirugatni MERT A SZAROD MAR 3 MUNKANAPJA NEM MOZDULT.
Jezusom...Gondolkodj mar, ember...
Arween: karacsony, ujev, csomagtorlodas... Gondolkozzatok mar....
-
Arween
senior tag
válasz
janek69 #51184 üzenetére
dettó nálam is ez a helyzet 01.01 óta sehol semmi mozgást nem látok rá
ma felhívom a postát mi a pék van ?
2014.12.31
11:58 NLAMSC(NETHERLANDS (
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2015.01.01
19:55 NLAMSC(NETHERLANDS (
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
janek69
senior tag
válasz
wwenigma #51185 üzenetére
Na látod ez itt a baj,hogy nem az a gondod,hogy az országban így dolgoznak az emberek,hanem az,hogy mások részéről elvárás lenne az,hogy a fizetésükért dolgozzanak rendesen. Gondolom postás vagy.
Nekem rohadtul ráér a cucc,ha 1 hónap múlva kapom meg az sem gáz,azt meg,hogy mire költöm a pénzem,hagy döntsem el én. -
janek69
senior tag
Érdekes dolog,hogy a postán dolgozóknak van képük minden hónapban felvenni a fizetésüket.
A 4-én beérkezett csomagnál egy dolog,hogy még nem kaptam meg és ezt nem is vártam,várom el,de hogy a tracking-be sem kerül be, ez 1-2 kirugást már más orzságban megért volna.Destination Country - Tracking Consuming: 2262 ms - Go to official website
2014-12-31 19:55 NLAMSC(NETHERLANDS (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-12-29 17:44 NLAMSC(NETHERLANDS (, Célországba elküldve / Item sent abroadOrigin Country - Tracking Consuming: 6442 ms - Go to official website
2015-01-04 20:28 The item has arrived in the country of destination
2014-12-31 14:09 The item is on transport to the country of destination
2014-12-29 17:44 The item is at the PostNL sorting center
2014-12-24 02:32 The item is pre-adviced -
3LVW
csendes tag
Sziasztok!
Jött SMS a postától, már küldésre kész az email, várjak, amíg a CN23-as nyomtatványhoz kapok adatot az ajánlott levélben, vagy anélkül (tehát csak PayPal tranzakció, bankkivonat, eBay rendelés és eBay visszaigazolás) is elég?
Szétnéztem a fórumon, de egymásnak ellentmondó válaszokat találtam...
Köszi a választ!
-
espi38
őstag
Sziasztok!
nem értem ezt a nyomkövetést???
Most a DHL szállítja vagy a magyar posta tudna segíteni nekem valaki?
2015/06/01 18:04
DP DHL
Megérkezett a posta
Saulheim, Deutschland
2015/06/01 18:04
A Magyar Posta
Küldemény feltételek postai átvétele / Elem elfogadott2015/06/01 19:01
DP DHL
Elektronikus értesítést a szállítás
-
2015/07/01 02:35
DP DHL
Küldd elem külföldön (Export)
Feucht, Deutschland
DP DHL
Érkezés a nemzetközi helyén árfolyamai
Feucht, Deutschland
A Magyar Posta
Küldd elem külföldön (Export) -
pezo00
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy szeretném EZT megrendelni. Az akksi mizéria miatt meg fogom kapni vagy inkább hanyagoljam a rendelést?
Előre is köszönöm a segítséget!!!
-
nmy1212
tag
válasz
peter.taylor #51170 üzenetére
Az egyik már elindította a refundot ( nem tudom igazából hogy müxik a dolog, nem volt még ilyenben részem, paypal-al fizettem), a másik még küzd, adott tracking numbert meg minden, hogy érdeklődjek. Bár most se időm, se energiám nincs utánajárni.
-
El_Diablo
tag
válasz
peter.taylor #51171 üzenetére
Az az 1500 már 2000 HUF. Kell az új stadionokra!
-
El_Diablo
tag
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Aliról szeretnék rendelni, de eddig mindig olyan helyről intéztem a dolgokat ahol volt PP fizetési lehetőség. Sajna nem olyan banknál vagyok ahol lehet külön webkártyát csinálni, és őszintén szólva nem szívesen adnám meg a bankkártya számot. Vagy paranoiás vagyok?!
Azon túl amik korábban le lettek írva hogy mire érdemes figyelni (eladó értékelése stb.), van még valami amit érdemes szem előtt tartani?Köszönöm ha valaki segít
-
PanUser
tag
válasz
Enikő92 #51153 üzenetére
Nem a legjobb fórumban tetted fel a kérdést, ebben több segítséget kaphatsz:[link]
Nem rossz a telefon amit linkeltél, de én az 5"-os mérethez elég kevésnek találom a 854x480-as felbontást.
Én a helyedben másik telefont választanék.
Ha elég a 4,5"-os kijelző is, akkor inkább: Leagoo lead3s
Ha inkább 5"-t szeretnél pl.: Cubot s168Esetleg megvárhatod a Doogee DG280-as telefont itt.
A linkelt oldalon dealextreme elvileg 01.15-től lesz, a tinydeal-en 01.31-re ígérik, persze egyik dátumra sincs garancia.
4,5"-os, 854x480-as felbontással, de kisebb kijelzőn kevésbé baj ez, cserébe sok színben lesz, jó áron és úgy ígérik, hogy a tok jól véd a telefon leejtésénél.De várd meg a többiek véleményét is.
-
Nonika86
újonc
Sziasztok, rendeltem egy telefont tinydeal-en és PostNL szállítást kértem. Jelenlegi állás most ez: The item is being processed by customs... Ez már azt jelenti, hogy fizetek? Ha igen, akkor mennyit? Köszönöm a segítségetek.
-
lililááá
csendes tag
Garis csomagom megérkezett a címzetthez 5 nap alatt,arra leszek kíváncsi hogy javítják e vagy letagadják az átvételét is mert akkor buktam nem keveset
-
nmy1212
tag
válasz
maj-viktor #51155 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként 2 külön csomag jött eredetileg 2 külön sellertől Ebayről. 1 telefont tok, és egy 2500ft os szobai dísz.
Októberben rendeltem mindkettőt, egyik sem érkezett meg. Elvileg a sellerek újraküldték, de azok sem érkeztek meg. Nov. végén rendeltem megint, az a csomag 2 hét alatt megérkezett. Fura helyzet az tuti.Holnap megérdeklődöm a postán.
Üdv!
-
maj-viktor
őstag
válasz
nmy1212 #51152 üzenetére
Kb. 2héttel a Célországba beérkezett státusz után a NAV / postánál kellett volna... szal dec. közepe körül!
Így ezt már nagy eséllyel ha nem kerested, visszaküldték a feladónak... De azért fuss egy kört vele a postánál...személyesen bemész ragszámmal és megmondják mi van vele... vagy van az a 06-40-es postai szám...
-
Enikő92
tag
Kedves fórumozók! Azt kérdezném, erről a telefonról mi a véleményetek? :
http://www.tinydeal.com/leagoo-lead5-50-ips-android-442-mtk6582-quad-core-3g-phone-p-140891.html?goto=customersDefaultListingTopNumber
Éri-e az árát, ennyiért esetleg ajánlotok-e jobbat? Ebben az árkategóriában tudok csak vásárolni.
Köszönöm. -
nmy1212
tag
Sziasztok!
Szerintetek van még esély hogy megérkezik a csomag?
2014.11.27
23:40
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryEz az utolsó info a csomagról. Esetleg kinél érdeklődjek?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest