- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
El_Diablo
tag
válasz
molvany #47332 üzenetére
És hány csomagod érkezett YANWEN-nel? Nekem egy rakás és ha végig olvastad volna a találatokat pont én írtam, hogy olyan is volt amit szépen végig követett az oldal, szerinte meg is érkezett az eladó pedig közölte, hogy visszament hozzá. Na? Akkor mi is akart lenni a mondanivalója?
-
IldiH
tag
Magyar Posta szerint:
2014.10.30 03:00
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted
Küldemény információ:
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.11.07 22:26
Küldemény információ:
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchangeSwiss Post szerint:
hu 30.10.2014 03:00 Mailed Asendia Asia
Thu 30.10.2014 03:00 Arrival at border point of origin country Asendia Asia
Thu 30.10.2014 03:00 Departure from border point of origin country Asendia AsiaA Magyarok többet tudnak
még azt is, hogy ugyanoda visszament?
(Mondjuk sejtem, hogy nem az eredeti indítóközpontot jelenti)
Másik: TinyDeal-ról van 7 csomagom, ebből 3-nak van TN-je, 4 anélkül utazik(?). A 3-ból 2 CN-es, azok utazgatnak egy ideje a Posta szerint. A 3. NL jelzésű, több mint 1 hete: A signature is required upon delivery of this item. Hogy miért nem képesek az egy napon vásárolt cuccokat egyszerre, egy postával feladni?
-
ftsaba28
csendes tag
Rendeltem egy kütyüt az Ali-ról és az eladó Yanwen Expressel adta fel a csomagot.
Yanwen tracking oldal szerint a csomag 4-én megérkezett Magyarországra de azóta se kaptam még meg.
A postánál érdeklődtem ők azt mondták, hogy "közölt azonosítószám, nem postai azonosító. Adatbázisunkban erre az azonosítóra nem találtunk eredményt.".
Ilyenkor mi a teendő? -
3m88
csendes tag
Csak jelzem, hogy tegnap rendeltem a to2c.com-ról két telefont DHL-lel, ma délelőtt adták fel és már hongkongban van. Csak hogy legyen itt valami pozitív tapasztalat is, hogy akár szombaton is képesek feladni a csomagot.
-
fcsabika1
tag
29-10-2014 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
01-11-2014 Despatched to overseas (Country code: HU)
04-11-2014 Arrived at overseas (Country code: HU)
07-11-2014 Product Delivered (Country code: HU)SG post 9 nap
-
beg
veterán
válasz
privatzulu #47320 üzenetére
Amennyit erre szánsz, annyiért vegyél egy normális kínai márkát (Xiaomi, jiayu, lenovo, coolpad, thl stb.). Ha meg csak az számít, hogy úgy nézzen ki, mintha drága alma vagy csamcsung lenne, akkor én nem fogok tudni segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Autós topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest