Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi107
tag
Sziasztok!
A termék után mennyi vámot kell fizetni?
http://www.dx.com/p/sj4000-1-5-tft-12-0-mp-2-3-cmos-1080p-full-hd-outdoor-sports-digital-video-camera-black-288812#.U7lOGbFoz-A -
Dhampir
félisten
válasz
betyarr #38892 üzenetére
Az igaz, de keresgélés közben akadtam rá.
Máskülönben nekem egyszer női borotvákat ajánlottak azzal az érveléssel, hogy igényesebben vannak elkészítve. Ellenpéldáról is tudok, olyan nőről, aki a férfi beretvákra esküszik.
Amúgy például itt olvashatóak borotvapengén kívüli hatékony szőreltávolítási tippek.
-
sasa311
veterán
Valóban nagyon megnőtt a vámon fennakadó csomagok száma (telefon) mostanság?
Mert ezt hallottam.Azért kérdezem, mert ha úgyis nagy eséllyel fennakad a teló a vámon akkor inkább rendelem DHL-el, mint a nyomorult postával...
Mi a tapasztalat?
-
Balu02
csendes tag
Sziasztok! Angliából szeretnék rendelni egy nehezebb cuccot (egy KitchenAid konyhagépet, kb. 11-12 kiló a súlya). Mivel tudnám a legolcsóbban hazahozatni (posta, futárszolgálat)? DPD-t néztem, de jó lenne valamilyen olcsóbb megoldás. Köszi, ha van ötletetek!
-
Zeki
nagyúr
hi,my friend,it means that once you buy the$6 insurance,we wil compenstate you up to $60 if your parcel unluckily be stopped by custom .
mindez a flossmall.com-on. -
Zol77
aktív tag
Egy kis geekbuying garancia infó:
Szerintem kerülje mindenki nagyívben,pedig szerettem ezt a boltot,de csak addig amíg el nem romlott a tőlük vett tablet. ( nem nagy összeg, 140$ volt, tavaly szeptemberi vétel, és 5 hónapot működött csak).
Levél nekik,hogy hogy rossz a tab, jön a válasz,hogy semmi gond,küldjem ki,megjavítják.
Tablet ki, (3000Ft) , majd szólnak ha kész,és hogyan tovább.
Eltelik másfél hónap,semmi hír,majd egyszer csak hozza a postás a tabot.
Hmm , mondom, de jól szóltak,hogy kész,meg mi baja volt,meg mikor küldik.
Persze a hiba ugyanúgy megmaradt , hol 10 percet megy,hol egy órát,és lefagy ,szétesik a kép,majd jöhet a reset,és belakni újból a tabot a következő lefagyásig,mert ilyenkor totál factoryba áll vissza.
Írok nekik,hogy nem fasza,cseréljék ki.
Erre kapok linket,tegyek fel új firmwaret. Oké, feltettem,ugyanolyan szar,lefagy,és csak resetleni lehet.
Kérték csináljak videót róla. Megcsináltam,írták is,ez tényleg szar,de ne aggódjak küldjem vissza megjavítják,vagy ha gondolom felajánlanak egy "big discount" -ot egy általam választott tabletre,de bele is írták a levélbe,hogy jobban szeretnék ha a "big discount"-ot fogadnám el,és tartsam meg a rossz tabot,és ne a visszaküldést válasszam.
Mondom magamban,ez így elég korrekt,küldöm a kiszemelt tabot,hogy erre kérnék akkor egy "big discount"-ot.
A tab ára 150$ , amit kinéztem, majd meg is jön a mail, amiben örömmel közlik,hogy akkor ÖT azaz 5$ -t el engednek belőle,mert a másik rossz volt. Ez a "big discount" ??? Egy hibás tabért cserébe? Ez a kiküldés árát se fedezi. Na , még levélben ment az egyezkedés,hogy ez így nem fasza,és az lett a vége , hogy 24!! levélváltás után ,sikerült 15$-t kisírni,mint kedvezmény az új tab árából.
Ezzel már nem is akarok élni,mivel már itthon is van "normális" tablet ennyiért,amire legalább van 1 év garancia.
A levelezésekben végig normális voltam velük,semmi követelőzés,fenyegetés,csak normális hangnem,és ez lett a vége,hogy kiszúrják az ember szemét 5-15$ -al,és vegyek megint újat,mert mi mást is tehetnék innen több ezer km távolságból. Az ajánlatuk azért is nevetséges,mert pl a Merimobiles küldözgeti a kuponkódokat,és ott mindenféle garancia,meg kártérítés nélkül adogatnak 5-10$ kedvezményeket, vagy akár a Bangdood is ilyen.
kb 10 vásárlásom volt a geekbuying -ról , de többet semmit,az is biztos.
Nem vág földhöz az összeg,meg végül is aki kintről vásárol,az elfogadja ,hogy ilyen is lehet,legalábbis én igen, csak a hozzá állásuk nem tetszett,hogy annyit adnak kompenzálásnak egy hibás szarért,amit egy másik bolt "csak úgy" mert odatévedtél az oldalukra.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest