Új hozzászólás Aktív témák

• eastkiller

friss újonc

Sziasztok,

Gondban vagyok, a segítségetekre lenne szükségem, hátha van valakinek használható ötlete.
    A storym: ( hosszú, bocsi )
    Múlt héten rendeltem egy megbízhatónak ítélt nagyobb német webshopból 2 horgászorsót kb 100.000 Ft értékben. Kártyával fizettem. A shop elindította a csomagot, DHL hozta Németben, itthon átadta az MPL-nek, kedd délelőtt megkaptam. Átvétel, kibontás után sajnálattal tapasztaltam, hogy a csomagban az orsók helyett 2db instant por kutyajégkrém !!! van. Írtam a boltnak, azonnal reagáltak, ők nem ezt küldték, gond lesz, menjek a rendőrségre. Beszéltem az MPL-el, elküldtek, mondván ők hoznak / visznek, de a csomag tartalmáért nem tartoznak felelőséggel. Eleinte bíztam benne, h félreértés, h csak rossz bobozra került egy jó címke, ilyesmi. dobozon csak egy Deutsche Post- os matrica van az adatokkal és súllyal, ami szintén nem stimmelt: 0,92 kg van rányomtatva, lemértem a dobozt tartalommal: 0,44kg. A doboz nem egy sima egysínű doboz, hanem egy egyedi emblémás, az eladó felismerte, így egyértelművé vált, hogy megloptak. Itt arra gondoltam, h a folyamatban valahol középen történhetett a lopás: amikor átvették és lemérték a csomagot, még az orsók voltak benne, elindult a csomag, volt 3 megálló, aztán kézbesítés. Mivel GLS-el, MPL- el soha nem volt ilyen gondom, pedig nagyon sok rendelésem volt, ezért beírtam a keresőbe, DHL - lopás. Ekkor találtam erre a fórumra és jött velem szembe Feucht neve először. Az én csomagom is Feucht - on kersztül jött. Rákerestem itt Feucht-ra, 2015 óta több mint 200 problémás bejegyzés, de ha rákeresl a google véleményekre, az is detto ugyanez. AZ én estem annyiban különbözik az itt leírtaktól, ha jól értem, h itt a csomagok eltűntek, ezért mindenki kártalanítva lett. Én viszont sajnos megkaptam a csomagot...
    Magyar DHL szóba sem áll velem, az a DHL express, nem is látják ezt a csomagot a rendszerben, nagyon sajnálják.
    Feljelentést megtettem, de félek, h majd 2 hónap múlva kapok egy levelet, h az elárást ilyenolyan okokból megszüntettük.
    Van valakinek ötlete, mit tehetnék még ezügyben?

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák