- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Yeffy
veterán
értelek. háát, nem is tudom, igazából sok minden
melyik részen éltek? bécs? mennyi zsetonnal érdemes nekiindulni? 2k eur? nyelvtudásból alapszintű elég az elején gondolom (ezt fogom frissíteni mostanság). milyennek látjátok a kinti lehetőségeket? mivel foglalkoztok? meg a szokásos dolgok: bérek, árak, megélhetés, ilyesmik (a többi kérdés majd jön, vagy folytatjuk pü-ben)
tenk júú..
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
Yeffy
veterán
válasz
freaghill #48 üzenetére
nofene, milyen összeszedett válasz
köszi!
elsősorban nem tanulni óhajtok, inkább csak melózgatnék, úgy értettem, hogy itthon mit érdemes szakmát tanulni, amivel kint el lehet indulni.
osztrkia/, esetleg német csak átmeneti célpont lenne, hosszabbtávú cél ausztrália vagy kanada lenne, főleg az angol miatt. rosszul vagyok a némettől, undorító nyelv szerintem, de muszáj valahol elkezdenem a gyűjtést, elég szép összeg kéne indulótőkének a hosszabb távú célomhoz. majomisztánban meg az életben nem szedem össze legálisan.
ami miatt osztrákoknál kezdek, az egyrészt az, hogy exem (aki felsőfokú németből, így tud segíteni, pláne az elején, illetve együtt laknénk)-mel indulnék bécs vagy környékére, másrészt edzőpajtim, akivel jó két éve edzek, ő németül gagyog alapszinten, ő szintén jönne ősz körül. én meg köv. héten startolok támogatott német nyelvképzésre.targoncát/markológép kezelést már javasolta más is, hogy egész kellemesen lehet kint keresni, cska még nincs ilyen szak"irányom". de agyalok rajta.
színezik a tojást? lol, nem is hallottam. kenyér nem gond, elvagyok a barnával, bár kevés kenyeret eszem.
ami még kritikus kérdés nálam, az a hús. tényleg olyan drága? (állítólag az itthoni 2xese)a többi összefoglalót köszi, nagyjából erre számítottam/ilyeneket mondtak, halottam.
-
Yeffy
veterán
válasz
freaghill #46 üzenetére
tényleg?
nem, nem pont ezt. elhelyezkedési lehetőségek, mit érdemes tanulni/keresni kint, átlag keresetek (nettóban, értelemszerűen), frissen újrakezdett németezés alapszinten elég-e oda, kb. élelmiszerárak, tisztálkodási szerek, hajnyírás, ilyesmik.
-
Yeffy
veterán
eléggé halott a topik, pedig érdekelnének tapasztaltok, élmének, tudnivalók...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer számítógép! I5 12400F / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 512Gb SSD
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest