- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
értelek. háát, nem is tudom, igazából sok minden
melyik részen éltek? bécs? mennyi zsetonnal érdemes nekiindulni? 2k eur? nyelvtudásból alapszintű elég az elején gondolom (ezt fogom frissíteni mostanság). milyennek látjátok a kinti lehetőségeket? mivel foglalkoztok? meg a szokásos dolgok: bérek, árak, megélhetés, ilyesmik (a többi kérdés majd jön, vagy folytatjuk pü-ben)
tenk júú..
-
Yeffy
veterán
válasz
freaghill #48 üzenetére
nofene, milyen összeszedett válasz
köszi!
elsősorban nem tanulni óhajtok, inkább csak melózgatnék, úgy értettem, hogy itthon mit érdemes szakmát tanulni, amivel kint el lehet indulni.
osztrkia/, esetleg német csak átmeneti célpont lenne, hosszabbtávú cél ausztrália vagy kanada lenne, főleg az angol miatt. rosszul vagyok a némettől, undorító nyelv szerintem, de muszáj valahol elkezdenem a gyűjtést, elég szép összeg kéne indulótőkének a hosszabb távú célomhoz. majomisztánban meg az életben nem szedem össze legálisan.
ami miatt osztrákoknál kezdek, az egyrészt az, hogy exem (aki felsőfokú németből, így tud segíteni, pláne az elején, illetve együtt laknénk)-mel indulnék bécs vagy környékére, másrészt edzőpajtim, akivel jó két éve edzek, ő németül gagyog alapszinten, ő szintén jönne ősz körül. én meg köv. héten startolok támogatott német nyelvképzésre.targoncát/markológép kezelést már javasolta más is, hogy egész kellemesen lehet kint keresni, cska még nincs ilyen szak"irányom". de agyalok rajta.
színezik a tojást? lol, nem is hallottam. kenyér nem gond, elvagyok a barnával, bár kevés kenyeret eszem.
ami még kritikus kérdés nálam, az a hús. tényleg olyan drága? (állítólag az itthoni 2xese)a többi összefoglalót köszi, nagyjából erre számítottam/ilyeneket mondtak, halottam.
-
-
Yeffy
veterán
eléggé halott a topik, pedig érdekelnének tapasztaltok, élmének, tudnivalók...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politika
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szemüveges topik
- Kutya topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest