Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Elhiszem, csak en nem tapasztaltam meg soha.
Mit ertesz az alatt, hogy 2 megyevel arrebb vagy? Merre, vagy is hol vagy?
(#164) Feree13
Mi a szar neked ott? Tenyleg erdekel, mert sokan kijonnek ide vagy mashova mennek kulfoldre es mondjak, hogy szar... de mi a szar, mihez kepest?
Nekem Munchen az otthonom lett, imadom. Amikor voltam most odahaza, 2 het utan vagytam vissza. En szeretem ezt a kozeget, a bajor es a nemet nyelvet, az itteni embereket... jol erzem magam.
Amit en tapasztaltam, hogy sokan, akik kulfoldre mennek beleszaladnak abba a hibaba, hogy a fizetesbol meg lehet tobb dolgot venni es amikor elfogy, akkor nyavajognak, hogy de nem jo, meg nem lehet kijonni.
Aztan meg is ott virit a legujabb telefon a kezbe, tabplet, laptop, masfel meteres TV... de "nem jutok elore".(#163) dangerzone
Nincs mit, ha kerdesed van, akkor kerdezz batran.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Politika
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Xbox Series X|S
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest