Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Mannon
tag
Ez egy hihetetlenül nagy baromság... az ismerősöm folyamatosan ilyenekkel zaklat és én el sem olvasom, vágom ki a kukába.
Baromság!!!!!!!!:((( -
kapcs-ford
őstag
ja, kamu. de akkor miért kapom meg a beteg egyén fényképét is?? hülye vicc. Vagy ez az új jpg vírus?? :)
-
faster
nagyúr
válasz
kapcs-ford #14 üzenetére
Szerintem is kamu az egész.
-
válasz
kapcs-ford #14 üzenetére
Ebből az AOL-os levélből is kaptam már vagy 10-et, 4 év alatt... Ha csak az emberek 10%-a továbbküldi, már akkor is meg kellett volna lennie a lóvénak a gyógyításra, csakhogy.... a 4 év alatt az üzenet szövege semmit sem változott, kamu az egész...
-
kapcs-ford
őstag
Mi a véleményetek az olyan levelekr``ol amiket szintén tovább kell küldeni ha pl. egy rákos betegen akarunk segíteni?
Szívesen továbbkuldeném ha érteném hogy hogyan m``uködik.
''Ha továbbítod akkor az AOL 3centet fizet levelenként...''
Ok, de mi köze az AOL-nak Mo-hoz? Hogy tudják nyomonkövetni a leveleket??? Mikor fogja megkapni a beteg a pénzt ?? -
Superman
nagyúr
Persze, hogy kamu a dolog, de valami nem fér a fejembe: küldd tovább ugye 10 embernek a másolat sorba írd be a ...@eudoramail.com címet és máris várhatod a postást a pénzzel. Lehet, hogy nem olvastam elég figyelmesen, csak átfutottama dolgot, de honnan tudják meg a levélcímedet? Kapnak ugye egy email címet, a tiédet és aztán érdeklődnek a szolgáltatónál, hogy ugyan árulja már el nekik? Röhej.
-
robee24
tag
Ez olyan mint a mailtronic:
http://www.mailtronic.hu/login.php
Itt elvileg megadod milyen téma érdekel és küldenek róla neked levelet és egy levél elolvasása után kapsz 3 forintot!
Én 2éve regisztráltam magam, és már 42FT az egyenlegem!
Micsoda vagyon! -
neduddgi
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #6 üzenetére
:DD Már látom a gazdasági világválság megoldását... az éhező népek Ázsiából, Afrikából gyorsan küldenek 10 emailt, az elsőből jóllakik, a második 50 rugóból már számítógépet fejleszt. Hát mit mondjak, sierült mosolyt varázsolni az arcomra. De nekem túl sok a pénzem ezér' oszt csak letürültem...
-
Papa-Georgo
senior tag
Én is megkaptam, de nyomtam is rá a DEL-T mert tuti szívás.
Tuti nemfizetik, ki csak nézd meg az emailcímet ''@eudoramail.com'' tipoikus cracker trükk, hogy teljesen külsős címet használnak, különben is ? eltudod képzelni, hogy egy komoly cég aki 50e fizet neked, nem rendelkezik saját domainnel? :F
eheh, nekem is vagy 200emberen keresztül küldték, tuti van benne vmi!
Bár lehet hogy téélleg csak egy ilyen címszerzős cucc, keresnek címeket reklámok terjesztésére, és szedik össze őket! -
lesaux
veterán
Itt a levél. Kicsit összehúztam, de a tartalmán nem változtattam.
50.000 Ft-ot adunk ajándékba
Miért teszünk mi ilyet?
Mert szeretnénk jóízű mosolyt varázsolni az emberek arcára az általunk képviselt információkkal.
Szeretne 50.000 Ft-ot erőfeszítések nélkül?
Mit kell ezért tenni?
Amennyiben ezt az e-mailt (változatlan állapotban) továbbküldi 6 ismerősének, akkor 20.000 Ft-ot adunk ajándékba.
Ha viszont 10 barátjának, ill. ismerősének küldi el e-mailünket, akkor 50.000 Ft-tal kedveskedünk.
Megjutalmazzuk, amiért információval látja el az Önhöz közelállókat.
Ehhez csak annyit kell tennie, hogy elküldi 6-10 ismerősének ezt az e-mailt úgy, hogy a tárgy sorban 50.000 Ft ajándékba* szerepeljen,
a másolatot kap sorba pedig a klopferestarsa@eudoramail.com címet írja.
Ha ez megvan, akkor Önnek már csak a postást kell várnia, hogy kézbesítse az ajándékunkat: 20.000 vagy 50.000 Ft-ot az Ön döntésétől függően.
* Az akciónkban csak 2004. január 31-ig beérkezett e-mailek tulajdonosai szerepelhetnek.
Mitől kerülhet az emberek arcára jóízű mosoly?
Elégedettségtől. Ha mosolygunk, akkor ezzel azt az üzenetet küldjük tovább, hogy elégedettek vagyunk, hogy örülünk valaminek vagy valakinek.
Mitől lehetünk elégedettek?
ˇ Ha elismerésben részesítenek bennünket.
ˇ Ha van elegendő pénzünk a mindennapjainkhoz és a céljaink eléréséhez.
ˇ Ha célt tűzünk magunk elé és azt el is érjük.
ˇ Ha egészségesen élhetünk, tele energiával.
ˇ Ha biztonságban érezhetjük magunkat érzelmileg és anyagilag.
ˇ Ha másokat is elégedetté tudunk tenni.
Ha Ön is szeretne még elégedettebbé válni és még az ismerőseit szeretné elégedettebbé tenni, akkor küldjön egy e-mailt nekünk a klopferestarsa@eudoramail.com címre. A tárgy sorban az alábbi szöveg szerepeljen:
JÓÍZŰ MOSOLY
További sok sikert és nagyon vidám, örömteli ünnepeket kívánok!
Klopfer Csaba
KLOPFER ÉS TÁRSA Tanácsadó Iroda
klopferestarsa@eudoramail.com -
Ennél csak az albán hackeres mail a jobb :DD :D
-
Niquis
aktív tag
Aranyos kis hoax, legalább annyi eredménye biztos van, hogy semmissé teszi a hálózatot és a szerver kapacitását tervező szakemberek munkáját a nagy túlforgalom miatt:))
(mert bár hihetetlen, van olyan, aki elhiszi)
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Ti is kaptatok már ilyen e-mailt? Mire jó ez? E-mail címeket gyűjtenek így, vagy mi? Mert hogy nem fizetik ki a pénzt, az is biztos.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest