- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Ebben a topikban a a Kriptovalutákhoz tartozó adózásokkal, pénzfelvét/utalással kapcsolatban lehet olvasni.
Mielőtt kérdezel olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát jó, de ha magánszemélytől vásárolok, akkor az nem tud sehogy számlát adni nekem, ha akar se. De a magánszemélytől vásárlás meg nem tilos alapvetően. A hardverapró (meg a jófogás meg a vatera is) kb 80%-ban arról szól, hogy magánszemélyek vásárolnak egymástól....
Szóval értem, hogy papírral nem tudom bizonyítani, hogy megvettem (bár végül is valami eredeti számlám van hozzá, ami garilap is egyben, de az az eredeti vásárló nevére szól), de attól még ugyanúgy pénzbe került nekem. És nyilván azért vettem használtan 600K-ért, mert újonnan a nevemre szóló számlával 750K lett volna és nem akartam \ nem tudtam annyit költeni rá.Azért default földi halandóként nyilván vannak korlátai annak amit anyagilag megengedhetek.
Köszi a linket, megnézem azt is hamarosan!
-
Elbandi
aktív tag
most igy hirtelen nem talalom, de mintha volt mar hir, hogy a nav 1 valtast is uzletszerunek minositett, mert akkora ugras volt az arfolyamban. A jogalkoto azt akarta kizarni hogy a nyaras vegen megmaradt euro visszavaltaskor esetleg par forinttal tobbed lesz, ne kelljen adozassal szenvedni.
-
Enter65
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest