- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
horrorshoes
csendes tag
Én úgy különböztetem meg a zebrán átkelni vágyó és az álldogálásra jobb helyet nem találó személyeket, hogy az előbbit átengedem, az utóbbit pedig, miután hiába próbálom átengedni, nem indul el, elküldöm melegebb éghajlatra piknikezni
Nem éppen jogszabályi alapú megkülönböztetés, de talán eggyel kevesebb idióta fogja legközelebb a beszélgetés és társadalmi élet élése céljából a zebra melletti területet választani. Kedvenceim azok a hülyegyerekek, akik ott bandáznak a zebra mellett, háttal annak, majd gyors fordulással, körültekintés nélkül rávetik magukat. Na ilyet már majdnem sikerült elcsapnom, szerencse, hogy a közlekedésnél számolok a hülyékkel is, mivel nem akarok miattuk én szívni, és bár mivel zebra volt és átkeltek, őket nem nevelgettem verbálisan, azért kikerekedett a szemük, mikor végre oldalra néztek és észrevették, hogy ott áll egy kocsi tőlük egy méterre... Nahát, ilyet az utakon biztos nem láttak még...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Starlink
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mikrotik routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest