Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Ilyen van? Azt látom hogy igen, de ez szabályos? 20 vagy 30? Ugyanerre a területre nincs már kint a 30
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
Winner_hun
titán
Ezt most nem értem.
Minek balra indexelni, ha az a szabály, hogy nem indexelsz, akkor nem kanyarodsz ki, hanem mész tovább.
Ez azért hasznos, mert mehet olyan szögben/közel az előtte közlekedő autóhoz, hogy nem látod éppen ki akar e fordulni
namost nem azért, de ha balra indexel az maximum a mögötte levő ember fogja látni, ha vannak előtte► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Körforgalom előtt balra? Mondjuk előtte is furán vezetett, de ez most mind1. Én még nem láttam balra indexelő embert körforgalomnál. Azt hittem, hogy balra bekanyarodik a körforgalomba. Kinéztem volna belőle, a körforgalomban is furcsán ment, de mind1.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Szerintem ott nagyon nem lehet megállni. A parkolási tábla át van húzva, vagyis nem parkolóhely. Megállni tilos tábla van kint, alatta, hogy csak busz állhat meg, ezért szabálytalanul parkolsz. Remélem nem írtam nagy marhaságot
Az meg szerintem nagy hülyeség, hogy másodpercenként büntethetnék meg. Egyszer megbüntetik és kész► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ