- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Az tény, hogy én a KRESZ-ből 35 évvel ezelött vizsgáztam, és azóta nem volt a kezemben KRESZ könyv. De attól még, hogy nem definiálják a torkollatot, az még nem lesz kereszteződés, hiszen a szó értelmezése szerint kereszteződésről akkor beszélhetünk, ha az egyik út keresztezi a másikat.
Itt pedig szó sincsen ilyenről, csak betorkolló útról.
Ha mész az országúton az engedélyezett 100-al vagy nem tudom mennyi most a felső határ, akkor nehogy megtudd már állapítani ilyen sebességnél, hogy a betorkolló út végén van-e tábla. Mire meglátod, hogy nincs, már úgysem fogsz tudni megállni.
És persze röhej is lenne, minden betorkkolló út elött lassítani, nem gondolod? -
JaniS
senior tag
Nem kell ennyire lecseszni, meg segítségnyújtás miatt indult a topic, úgy láttam. Az autósok jelentős része cseszik erre a szabályra pl. az általam említett helyen, ami engem nem vigasztalna, ha belém jönnek. És ők nem olvasnak fórumot és nem kérdezik meg. Én is csináltam már irdatlan hülyeséget és szabálytalanságot, és nagyon örültem neki, hogy toleránsak voltak.
JaniS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- Opel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest