Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Köszi akkor a kútik még eljutunk. Egyelőre nincs rendszám, várom a műszaki vizsgát, de a faluban néha megjáratom...Azért a féltank túlzás, a honda jazzbe én midig akkor tankoltam mikor kigyulladt, akkor még volt benne kb 5 liter. Azzal semmi baj nem lehet. Persze mindenkinek szíve joga mikor tankol, de nekem nem hobbim a tankolás, a cégesbe 2 naponta így is kell tankolnom. Amúgy ez a felszívja a koszt az aljáról dolog se nagyon valószínű. Anno leszereltük a 20 éves szívódízel ford tankját, azt hittem majd milyen mocsok lesz az alján, de teljesen tiszta volt.
A négyévszakoson is elgondolkoztam volna, de 1 éves téligumikkal vettem, és nem akarom elpazarolni.
#7575TripleB: sajnos azzal se leszek előrébb ha az én pontos típusom kiderül, mertr attól még nem derül ki a megvételre szánt szenzor száma. (bár amúgy már alis be van rendelve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BMW topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest