- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akula
őstag
Szevasz!
Nekem 2015-ös 1.25-ös Rio van. Én direkt ezzel a motorral rendeltem, mertnapi szinten ingázok a fővárosba az agglomerációból. M3 bevezető, M0, nagyonnagyon kevés megyei főút és nagyon sok Bp-i dugó. Nekem nem volt mindegy, hogy a feleségem 1.8-as családi egyterűje pöfög a dugóban, vagy csak egy 1.2-es motor. Sokáig egy 1.0-s yarissal toltam, az még jobb volt a célra.
Autópálya: ahogy kisza25 írta, a 140 kényelmesen tartható vele, de nem arra tervezték, mert nagy a motorzaj 4000/min körül. Szerintem a motort pörgetve (mert benzines) de nem legyilkolva jó dinamikára képes, de ebben benne van, hogy jó a felfüggesztése és nagyon közvetlen a kormány. Egy átlagos körforgalom kényelmesen bevehető 60-nal, nincs oldaldőlése. Általában itt véreznek el az SUV-k mögöttem, meg a szűk jobbosnál. De ami nekem kevés és rá is kérdeztél: ez a motor kicsi. Nagyon nyomatékszegény. Mikor látom, hogy be kell sorolnom a mellettem lévő tömött sávba piros lámpánál indulásnál, én már rutinból kilövöm nemcsak a klímát, hanem a levegő befúvót, ablaktörlőt, rádiót. Csak a lámpát hagyom fent, pedig az is generátort igényel. Vicces, de egy ilyennel meg lehet lepni nagyon sok mindenkit, aki lenézi, mert kicsinek látszik.
Fogadj el egy tanácsot tőlem: ha nem azonnal kell a kocsi, de morfondírozol a felszereltség miatt (én is így voltam anno) akkor gyűjts még hozzá egy kis pénzt és vegyél meg egy középfelszereltséggel egy 1.4-est, mert tényleg ritka és jobb az értéktartása. Az LX-eket nehéz később eladni. De ez minden márkára érvényes a Daciatól a Lexusig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest