- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
-
Milán13
tag
-
-igu-
veterán
-
brownus
veterán

Meglehetősen vaskos kötettel lesz dolgunk (600+ oldal), az epikus történetben Darrow mellett három új szereplő is bemutatkozik, ráadásul állítólag még idén megjelenik kint az ötödik rész - természetesen, amint tudjuk, ki fogjuk adni mi is. - ennek örülök,mert pl. scalzi új regényét kábé egy nap alatt elolvastam, elég soványka lett, persze imádtam. várom a következő részt!
-
beherit
tag
Sokszor az a baj a versekkel, hogy akiknek szolna, azok nem értik, akik meg értik azok meg maguktól is tudjak azokat a dolgokat, amiket közölni akar.
Egyebkent nem azt kell nézni, mennyire lehet dimenzionalni meg mit magyaráznak bele masok, hanem elolvasni es hagyni aramlani a gondolatokat, érzéseket es akkor történhet csoda. De eleg réteg-dolog, egy kezemen meg tudom számolni, hany embert olvasok aki ismer verset. -
spammer
veterán
Alexandra esetében én is kaptam már az éleinél kicsit koszos/foltos könyveket, igaz, jó pár éves megjelenésűek voltak, valószínűleg polcokon vagy raktárban porosodtak. Nem volt annyira vészes, de azért elég gáznak tartom, hogy átvételkor náluk nem lehet sem reklamálni, sem kicseréltetni helyben, hanem elállási nyilatkozatot kell kitölteni és saját költségen kell elpostázni nekik.

Egyébként azért nem személyesen vásároltam, mert náluk az akciós ár személyesen vásárolva nem érvényes, csak webshopból rendelve, ami szerintem ugyancsak nonszensz és kibaszás is a vásárlókkal.

Így is, úgy is a boltban veszem át, akkor mi a szarért nem vehetem meg ott akciós áron az akció időtartama alatt?

Arról nem is beszélve, hogy 15%-os engedmény van náluk alapból még a saját könyveikre is (Alexandra, Európa), míg máshol akár 20-25%.
Nem tudom, a többi boltnál ez hogyan van, de ez nem túl vásárlóbarát megoldás.
-
G@ben
addikt
Igazából az olyan könyveket szeretem, aminek van egy borzongató hangulata és szinte végig fenntartja a feszültséget. Pl kedvenceim Michael Crichtontól a Jurassic Park, Az elveszett világ, Jim Corbetttől a Hideg veríték és az Emberevő leopárd. Ezeknek megvan a hangulata, ami miatt nem tudom letenni őket.
De ha vannak visszautalások, akkor lehet, hogy tényleg időrendben kéne haladnom.
-
spammer
veterán
Én is haladtam kicsit a Stephen King cuccokkal:
Borzalmak Városa (Salem's Lot): hangulatos volt ezzel az amolyan "járvány-szerű" felépítéssel. A karakterek szerintem nem túl erősek, érződik, hogy King korai műve, de ettől függetlenül rendben van.
A talizmán (The Talisman): Peter Straubbal közösen írt könyve, érződik, hogy nem tiszta King, szerintem kicsit elnyújtott és csapongó is, engem annyira nem rántott be, de azért szerethető kis sötét mese. A Farkas jó kis karakter volt. Az is látszik, hogy a Setét Torony könyvekhez innen is merített King. Amúgy remek alapanyag lenne egy minisorozathoz.
Az írásról (On Writing):: ez tetszett, életrajzi és írástechnikai tanácsokat adó kötet, mesél benne arról, hogyan vált azzá, aki lett. A balesetéről szóló részt elég megindító volt olvasni, még úgy is, hogy tudtam, mi történt (itt részletesebben kifejti).
Plusz némi rövid Joe Hill anyag:
Twittering from the Circus of the Dead: Egy szereplő tweetjeiben van megírva az egész, azaz végig max. 160 karakteres üzenetekben. Érdekes formátum, a történet vége elég creepy.

Throttle: a papával közösen írt, motoros, akcióban gazdag kis történet, a Spielberg Duel című filmje alapján. Nem olyan nagy durranás, bár a film rajongóinak biztos élvezetesebb ez a fajta "tisztelgés".
-
-igu-
veterán
-
-igu-
veterán
-
spammer
veterán
Az Az nagyon jó volt, bár elég hosszú (a második leghosszabb könyve, azt hiszem). A 11.22.63-at épp a minisorozat előtt fejeztem be. Örülök, hogy előbb olvastam, mert a sorozat bár nem volt rossz, sajnos nagyon rövid volt, ezért csak nagyon tömör és felületes volt a könyvhöz képest.
Filmben nekem ezek voltak meg: Ragyogás (a Kubrick féle és a TV film is), Sorvadj el!, Tortúra, Remány rabjai, A köd, Az, Csontzsák (minisorozat), Carrie (az újabb), Álomcsapda. Ennyi, ami hirtelen eszembe jut.
Jaja, Setét toronyból lesz film, az egyik oka is, hogy el akarom olvasni a regényeket előtte, meg amúgy is kíváncsi vagyok rá. Egyébként közben már elkezdtem, még csak az elején vagyok, de rohadt hangulatos.
szerk: ja igen, a Setét Toronyból utoljára jött ki egy könyv, ami a 4. és 5. közé helyezhető. Gondolom akkor nem árt, ha a 4. után azt olvasom majd, ugye?

-
spammer
veterán
Ezt még nem olvastam. Gondoltam én is arra, hogy időrendben megyek végig a művein, de nem mindegyik érdekelt annyira, hogy prioritás legyen, illetve nem csak a horror/misztikus műveire voltam kíváncsi, hanem az újabbakra is (krimi, thriller). Na meg sajnos elég sok filmadaptációt is láttam, úgy meg már kevésbé izgalmas olvasni egy történetet. De azért majd pótolni fogom őket.
Viszont következőnek bepróbálom a Setét Torony első kötetét, meglátjuk, ez a fantasy/sci-fi/western téma érdekes lesz-e számomra.
-
leslieke
Jómunkásember
-
mark!
őstag
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
-
mark!
őstag
-
szőröscica
addikt
-
alpihun
senior tag
-
rétisün
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen routert?
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Motoros topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- TCL LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Motorola edge 50 pro
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett 2 akkuval +extrák
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
nagyon régen már olvastam, az akkori kiadásban még nem volt benne ez a mostani 7. könyv.