Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz tibaimp #7210 üzenetére
Szinte mindig jobb a könyv hiszen az írót nem korlátozza az IDŐ ami egy filmet igen 2-3 órába illik beleférnie, a regényben szép komótosan be lehet mutatni mindenkit.
Persze sorozatban már érdekes felvetés, ott inkább a költségkeret szabott határt a történet alapos kifejtésére bár ma már a CGI ezt a "határt" is kezdi áttörni pl. ott van a Monarch amiben hatalmas szörnyek vannak + Kurt Russel meg a fia (nem láttam még, de a szinopszist nagyjából tudom.)
Pont volt egy cikk nemrég hogy a Spielberg, Tom Hanks páros "Elit alakulat" c. sorozata volt az 25 éve amire kb. 120 milliót költöttek anno most az vagy 200-at jelent, ennyiből egy Marvel film kijön, most. Nagyon nagy szó volt hogy az HBO ennyit rá mert tenni a projektre (bár nekem anno a "Spilberg" név egy bianco csekk kiállításával felért volna)
De akkor is kellett vér a pu.ába hiszen ilyet korábban más nem tett. -
elfelejtette
veterán
válasz tibaimp #7210 üzenetére
Én egy lendülettel olvastam végig a mind a 9 kötetet, hát jó kis sztory az biztos.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest