Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz szőröscica #2730 üzenetére
Nem tudom, hogy amiről beszélsz, az bestseller-e, de én személy szerint messziről elszoktam kerülni a top 10, meg top 50 listákat. A szürke ötven árnyalatát talán nem kell bemutatnom senkinek sem, mégis nagyon sokáig ott volt a listák élén, és maga a "mű" erősen megkérdőjelezhető minőségileg. De még sok hasonló példát lehetne mondani. Én mindig megnézem a könyv kritikáit az interneten, és amit sok ember talál jónak v. kitűnőnek, azt meg is veszem. Például A marsi is nagyon jó kritikákat kap, szóval az is fent van már a listámon. Esetleg még az is segíthet, ha olyan szerzőtől olvasol, akitől korábban már olvastál, és nem fog kellemetlen csalódás érni. Meg itt vagyunk mi is, elvégre ez a topik ezért van.
-
pethYeti
addikt
Nekem tetszett, csak a vége lett kicsit túl sablon. Egyébként nagyon olyan akar lenni mint a Holtodiglan.
-
k.kristof
őstag
Van ez így, én a Térség-sorozattal voltam így. Meg a Ré kora se jött be, pedig a kiadó nagyon dicsérte, amikor a Könyvhéten megvettem tőlük.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest