Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • syberia

    veterán

    B-sejtes limfoblasztos limfóma az intravénás BNT162b2 mRNS booster után

    A vizsgálat befejezésének előre meghatározott napján, két nappal a BNT162b2 mRNS emlékeztető vakcinázást követően (azaz 16 nappal a kezdeti vakcinázás után) egy állatot holtan találtak a ketrecében, órákkal a tervezett elpusztítása előtt. Ennek a spontán halálnak nem volt különösebb előzménye, mivel az állatok jóllétének napi ellenőrzése során nem észleltek semmilyen rendellenességet. Ezenkívül az állatot a hirtelen elhullást megelőző reggel még rutinszerűen megmérték, anélkül, hogy külsőleg nyilvánvaló klinikai tüneteket mutatott volna. A boncoláskor több fontos mellkasi és hasi szerv, köztük a máj, a vese, a lép, a tüdő és a belek aránytalan megnagyobbodását figyelték meg.

    A szövettani megfigyelések a szervek kiterjedt, szisztémás infiltrációjára utaltak egy rosszindulatú limfoid daganat által, amely morfológiailag leginkább Burkitt-limfómára vagy B-sejtes limfoblasztos limfómára utal.

    Az események időbeli sorrendje arra utal, hogy a vakcinának köze van ehhez a ritka vérképzőszervi rosszindulatú daganathoz.

    https://howbad.info/

Új hozzászólás Aktív témák