Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1301) nagylaci6417 válasza TFSi (#1297) üzenetére


nagylaci6417
aktív tag

Milyen érdekes!" hogy egy kísérleti, oltási technológiának vannak mellékhatásai, várható volt " Valaki ezt 2 évvel ezelött leirta az egyből 1 bites.alusipkás,virustagadó ,oltásellenes,lapsföldhívő volt.Eltelt 3 év ,azért lehet már tudni nagyon sok mindenbe hazudtak,médián keresztűl manipulálták,félelembe tartották az embereket.És ez nem konteó.Kezdve kínai piactól a halálozási statisztikáig,a szurik hatásoságáról,utcai maszkhordás,kijárási tilalom,az emberek egyás elleni úszitása ,felelőség nem vállalása, sok mindent lehetne irni.Ahhoz pedig hogy valaki felfogja hogy ezzel a kovid cirkusszal valami nem stimmel,az egyszerün buta.Én nem azt mondom hogy nincs virus.Én is átestem rajta 3 este láz,meg fél évig nem éreztem szagokat.Érdekes azóta nem is voltam beteg.

(#1302) TFSi válasza nagylaci6417 (#1301) üzenetére


TFSi
őstag

Nem tudták, nem ismerték a vírust és hát a kínai elvtársak se iparkodtak időben adatot küldeni, amellett hogy a gyökér média manipulált. Eleinte a mortalitás is magas volt egy influenzához képest és sokaknál kialakult heveny tünetek miatt az egészségügyi rendszer túlterhelése fenyegetett. Lásd. az olaszoknál, aztán nálunk is. Szerencsés vagy, hogy annyival megúsztad.

[ Szerkesztve ]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1303) nagylaci6417


nagylaci6417
aktív tag

Teljesen másról beszélsz.

(#1304) niof válasza lacafaca (#1294) üzenetére


niof
addikt

Hát, nem tudom, persze lehet benne valami. Mondjuk manapság azért talán kicsit nehezebb dolga van az elnyomó rendszereknek, mint mondjuk 30 éve, hiszen a social media akkor még sehol nem volt. Manapság az elnyomóknak ott is fenn kell tartani egy kontrollt, ha jól akarják csinálni. Kínában, Koreában még működik is, az Orosz már nem annyira. Persze ha kell, elhallgattatnak akárkit, de ha az online felületeket nem tartják 100% ellenőrzés alatt, ott azért átcsúsznak információk.
Mondjuk a kollégák közt senki nem kapott AZ-t. Én kaptam kínait, 1 fő oroszt, a többiek spájzert. Mondjuk eddig semmi baja senkinek... De a cégnél sem, pedig nagy cég, országos szinten is.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#1305) niof válasza TFSi (#1297) üzenetére


niof
addikt

Teljesen egyet kell értsek. Itt a legnagyobb problémának én azt látom, sokakkal egyetemben, hogy egy erősen kísérleti szert kezdtek ipari mennyiségben és méretben rátukmálni az emberekre, aminek a hosszú távú hatásairól senkinek fogalma sincs. Mert azért egy bármilyen gyógyszert/oltást/akármit, akár 10 évig is fejlesztenek (vagy tovább is), tesztelnek, vizsgálnak, mire az lesz belőle, ami a patikába kerülhet. Ezt meg páff, piacra dobták. OK, az mRNS kísérletek már rég zajlottak (teljesen más területen), ez igaz, de ez a szer akkor is új, ismeretlen.
Itt az volt a legundorítóbb, hogy nekiálltak egymással versenyezni a cégek, hogy ki ad ki előbb valamit, ki szedi le erről a sápot. A Kínaiak maradtak a kaptafánál, elölt vírust tettek a löttybe. A semminél jobb, klasszikus megoldás. Persze ott is voltak hibák, de talán egy picit többet ért a semminél, és mégsem egy olyan technológiát alkalmaztak, amit senki sehol sem próbált még ki.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#1306) niof válasza cappa72 (#1298) üzenetére


niof
addikt

Na meg nézzük meg Japánt pl.! Ott teljesen hétköznapi dolog volt régebben is, hogy aki akart, maszkot hordott. Tessék megnézni akár a nyolcvanas évekből videókat! Mégsem kiabálták meg egymást. Nem csak az lehet a maszkhordás oka, hogy volt a kovid. Influenza szezon is van pl. Mi van akkor, ha olyan ember hord maszkot, akiben van annyi felelősségtudat, hogy nem érzi magát túl jól, de mondjuk a vásárlást nem tudja máshogy megoldani, mert vidéken még nem nagyon van ez az online bevásárlásos dolog, és kénytelen közösségi terekbe menni, és nem akar másokat megfertőzni? Most akkor az is hülye?
Persze ezeket a kérdéseket nem neked szánom, hanem Nimród fórumtársnak.
Persze, nyilván vannak, akik esetleg félelemből hordják továbbra is. De ezzel meg neked egyébként mi bajod? Az ő dolguk, a véleményed meg a tiéd, addig rendben is van, míg másokat nem sértesz vele. Szép számmal voltak olyanok, akik meghaltak, mert mondjuk valami egyéb bajuk is volt, jött a kovid, és belehaltak. De lehet túlélték volna, ha egyéb bajuk nincs. Mi van akkor, ha olyan ember hord maszkot, aki tudja magáról, hogy van valami egyéb betegsége, és egyszerűen csak a kockázatot akarja csökkenteni? Az is hülye? Vagy csak simán idős. Az időseket már egy mezei klasszikus influenza is elviheti, nem kell hozzá "világégés". Ők is hülyék? Rengeteg olyan aspektus van, amit egyszerűen nem veszel figyelembe, mikor maszkos embereket látsz, csak fújod a betanult mantrát.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#1307) TFSi válasza niof (#1306) üzenetére


TFSi
őstag

A szálló por miatt is hordták, de amit már említettem, az orrnyálkahártya túlzott kihűlése ellen is hatékony, elkerülve egy sor felső legúti megbetegedést, amelyet a nyálkahártya lecsökkent védőhatása és a rajta felszaporodott kórokozótömeg okoz ilyenkor.

nagylaci6417: mit hagytam ki? Az oltások hatékonyságát? Annak 2 fázisa van, ellenanyagszint és hosszú távú immunválasz. Ez sokakat megtéveszthet. A fertőzés tünetmentességére az első, a mortalitás ellen főleg a második fontos, azzal együtt, hogy a hosszú távú immunválasz esetén megbetegszel, de idővel az immunrendszer felismeri a kórokozót és elkezdi legyártani az antitesteket, ami több napot is igénybe vehet.

[ Szerkesztve ]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1308) [HUN]NIMROD válasza niof (#1306) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Én nem tiltanám meg senkinek hogy azt viseljen amit akar. Cserébe elvárom, hogy engem meg ne kényszerítsenek semmire. Magasról lesz..nám az egész témát, ha nem köteleztek volna. Én 2 hónapig kényszerpihenőn (fizetés nélkülin) voltam. És nem sokon múlt, hogy néhányszor komolyan összetűzzek a túlbuzgó droidokkal.
A konklúzióm az, hogy aki legközelebb bármire rá akar kényszeríteni, azt olyan ellenségemnek fogom tekinteni, aki az életemre tör.
Zárják le a kórházakat, de hagyják szabadon élni az egészséges embereket, akiknek nincs szüksége arra hogy "ne száradjon ki olyan könnyen az orrnyálkahártyája" - ekkora baromságot, már ne is haragudjatok...
De hát tudjuk hogy mire ment ki az egész: génterápia elfogadtatása, készpénz visszaszorítása, mozgás korlátozása, természettel való kapcsolat elnyomása, társadalmi kreditrendszer stb, a klasszikus "konteók".

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#1309) TFSi válasza [HUN]NIMROD (#1308) üzenetére


TFSi
őstag

Rossz olvasni, hogy komoly hátrányok éltek a covidban, de ez nem lehet elég ok a radikalizálódásra. Ne hagyd, hogy beszippantson, mert egyenes út az igaztalan hozzáállás felé.

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1310) Mr K válasza TFSi (#1309) üzenetére


Mr K
senior tag

"A konklúzióm az, hogy aki legközelebb bármire rá akar kényszeríteni, azt olyan ellenségemnek fogom tekinteni, aki az életemre tör."
Mivel legutóbb is az állam volt ebben leginkább a ludas, így feltehetően majd az állam ellen kell fellépned, ami persze egyáltalán nem reménytelen vállalkozás, lásd szkíták.

"hagyják szabadon élni az egészséges embereket"
Ez maximálisan támogatható javaslat, cserébe az egészséges emberek vállalhatnák, hogy adott esetben nem fordulnak az egészségügyi intézményekhez, hanem otthon kikúrálják magukat. Így egyszerűen elkerülhetőek lennének az ilyen állapotok:

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#1311) niof válasza Mr K (#1310) üzenetére


niof
addikt

Pontosan. Majd ha nála is kopogtat a TEK (jobb esetben), akkor lázadozzon ilyen bátran...

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#1312) cappa72 válasza Mr K (#1310) üzenetére


cappa72
nagyúr

(majd próbáld ki a megfelelő személy mellett a válasz gombot, úgy követhetőbb, hogy kinek akarsz válaszolni, illetve jobban lehet keresn a topikban, személyre és "kinek válaszoltak" alapján is.)

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#1313) TFSi válasza Mr K (#1310) üzenetére


TFSi
őstag

Szerintem ez nem nekem lett címezve, ennek ellenére egyetértek.:K

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1314) Oldfoksz válasza [HUN]NIMROD (#1308) üzenetére


Oldfoksz
junior tag

Menj a qurutzinphora ott örülnek a hozzád hasonló narcitsztikus b@rmoknak.

füstjel->zászló->morze-nincs is mit mondanom

(#1315) lacafaca válasza TFSi (#1313) üzenetére


lacafaca
őstag

jó helyre lett az címezve, csak a mai világ rákfenéje ütötte fel a fejét...értőolvasás vót, de elfogyott :)

#1314Oldfoksz ez még mindig nem az materialisták/oltottak önigazoló topikja, kéretik a flamekeltő,, személyeskedő posztok mellőzése (ez mindkét oldalra vonatkozik)...köszönöm. :R

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#1316) TFSi válasza lacafaca (#1315) üzenetére


TFSi
őstag

Amennyiben kereszthivatkozott és folytatta a gondoltamenetemet, úgy valóban, de azért ez nem teljesen egyértelmű.

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1317) [HUN]NIMROD válasza TFSi (#1309) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Kaptunk elég okot ezek mellett is a "radikalizálódásra" - helyesen a normális viselkedésre. Azt hidd el nekem, hogy engem pontosan egyedül a nagybetűs IGAZSÁG érdekel. Csak valahogy mindig kiderül, hogy az összes népmentő intézkedésből húzott haszon Epstein szigetén lesz elköltve gyerekekkel való fajtalankodásra. Ajánlom a többi kollektivista hozzászólónak továbbá a Project Veritas munkásságának tanulmányozását.
lacafaca: köszi hogy rendreutasítod őket, de tudd hogy a magam részéről az ilyen kis nímandok kötekedésén csak röhögök. Qrucinfóra küld a hülye, amikor az előbb linkeltem orvosokatisztánlátásért oldalt ahol oszlopos tag a Dr. Gődény :DD Erről jut eszembe, bocs ha már ismeritek: https://www.youtube.com/@Mediavadasz/videos
Nemrég tudtam meg, hogy ezt a csatornát az egyik gyereke csinálja.
Ja és azt is akartam írni már korábban, hogy az anyám nemrég jött vissza egy reumás rehab intézményből, ahol napokig együtt kezelték a szt.Karikó Katalin unokahúgával, és a saját szájából hallotta azt, hogy a családjának kvázi MEGTILTOTTA hogy beoltassák magukat. Jól nyomja az öreglány :))

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#1318) TFSi válasza [HUN]NIMROD (#1317) üzenetére


TFSi
őstag

Dr. Gődény sikeresen meglovagolt egy néplélek hullámot, aztán ebből is kivette a hasznát, amikor pártalapítás közben véletlenül pár 10 millával megrövidítette az államot.

Ez az Epsteines csúsztatás is felér egy világigazsággal. Vitának helye nincs.

A Karikó Katalin unokahúga dolog nem kicsit sántit, de emelett baromi jó konteóalapanyag. Az emberek 99%-a nem tud különbséget tenni RNS és DNS között, de azt eldöntik, hogy az mRNS technológia az rossz.

Nehéz veled értekezni, de reménykedem.

Hétvégén megnéztem a két ominózus Pócs doktoros covid vitaműsort, igazi konteóprofesszor. Nem csoda, hogy ebben a topicban sokan követik. Félelmetes.:(((

[ Szerkesztve ]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1319) Oldfoksz


Oldfoksz
junior tag

És még etetik 7oltári idiótát..... :F
Hadd hizzon a nyomoronca.
Bisztossan shuméreok+lyappánok voltak az ősei.
Plusz egy vonóval az árjákból.

füstjel->zászló->morze-nincs is mit mondanom

(#1320) cappa72 válasza Oldfoksz (#1319) üzenetére


cappa72
nagyúr

Nem etetjük. Más a véleménye, meggyőződése.
A papok is megismerik a másik vallást, hogy lássák, miről beszél a másik, és miért.
(Ha máe az oltár előkerült.)

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#1321) TFSi válasza Oldfoksz (#1319) üzenetére


TFSi
őstag

Van elég meglehetősen szélsőséges megnyilvánulás itt a topicban (is), tarts velünk mértéket!:R

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1322) lacafaca


lacafaca
őstag

mondjuk elég gyanús, hogy valaki pár napos reggel egyből rátalál (csak) erre a topikra és mindjárt két lábbal próbálja berúgni az ajtót😂...na mindjárt utána nézetek kinek vagy a másodregje ;]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#1323) [HUN]NIMROD válasza TFSi (#1318) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Ja, úgy tényleg nehéz velem értekezni, ha én csupa TAPASZTALAT alapján döntöm el, hogy mi az elmélet és mi a valóság, kik a kamu"szakértők" és kik azok akik - bár "érzelemvezéreltek" meg "konteóprofesszorok" :DD de valahogy mégis mindig igazuk lesz a végén.
Imádom azt amikor egy lelkes mainstreamfüggő mutogatja a képeit a sci-fi-szintű kórházakról ahol háromrétegű szkafanderben ápolják a haldoklókat, aztán kiderül hogy pixelre ugyanazt a képet vágták be mint "hiteles" tudósítás a világ két átellenes pontján lévő helyszínről. Vagy a teli ideiglenes hullaházak, amikről meg az derül ki, hogy egy évekkel ezelőtti hajóbalesetnél készült stb.
Te most komolyan elő tudod adni hogy a Gődény mennyit költött el a választási kampányára, annak fényében, hogy a bigfarma milyen gigantikus mennyiségű profitot termelt??? Arról nem is beszélve hogy semmilyen "megrövidítés" nincs, ha kampányolsz, arra kapsz pénzt, ilyen a választási rendszer. Elköltöd mittudomén szórólapokra, de ha nem jön be, akkor vége a történetnek, a kutyát nem érdekli. Ez az "érved", de tényleg?? Ja meg közben az állam az ezerszeresét költi a minimum semmire sem jó de inkább ártalmas kísérleti "oltásokra" meg tesztekre, amit a végén kukáznak is?!? De b+ a Gődény az RÓÓSZ mert "meglovagolta a néplélekhullámot" ATYAÚRISTEN ez annyira karikaturisztikus, kicsit sem érzed hogy mennyire el vagy szakadva a valóságtól??
És beszélj kérlek Epsteinről, nyugodtan vitasd a "csúsztatás"t.
Mi sántít a Karikó-dologgal? Elismerem, lehet hogy a nő csak egy ál-rokon volt, aki hazudott az anyámnak, mert ez a hobbija. Ha ez történt, ügyesen csinálja, mert amit mondott, azt simán el tudom képzelni. Abszolút beleillik a kialakuló nagy képbe, csak a ti illúziótokba nem.
Adok egy új nevet, lehet őt is kutatni: Dr. Geert Vanden Bossche
Azért azt hiszem kell annyi segítség, hogy ha ilyenkor csak simán beírjátok a google-be, és az kihozza a sok "factchecker" hazugságot hogy ezek mind konteós szélsőjobbosok, akkor még nem végeztétek el a munkát!

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#1324) Z.É.T. válasza lacafaca (#1322) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Szééép terelés! ;]
Én tudom, hogy még neked is sok, ami itt megy, nem is bírtál magaddal, kellett egy másodreg, hogy kevésbé fájjon! :P
Káposztástéma

(#1325) TFSi válasza [HUN]NIMROD (#1323) üzenetére


TFSi
őstag

Nos, szerintem az mRNS vakcinakutatás eredményeinek interpretálása mindkettőnk tárgyi tudását alapvető mértékben haladja meg, viszont én nem keresem az igazságot olyan témában, amelyhez nem tudok megfelelő mélységben hozzászagolni, de azt sem terjesztem, hogy eredendően rossz, mert valami nem tökéletes, viszont ilyenkor sem Gipsz Jakab és Szalacsi Sándor véleményéből indulok ki.

Addig azért eljutok, hogy a kapcsolódó közlemények absztraktját átfutom. Gyógyszerlobbi ide vagy oda, szerencsére a kutatások jelentős része validált lapban jelenik meg, még úgy is, hogy egyes eredmények később változhatnak. Ilyen a tudomány. A gyógyszerlobbiról sem tudok vitát nyitni, mert ehhez igazolt adatok kellenek, nem a tömegpszichózis által gerjesztett "i-gazságok". Mit támaszt alá, hogy ott is vannak gazemberek, hogy szar az mRNS? Lehet, hogy idővel kiderül, nem olyan jó, de potenciálisan így is milliók életét menthette meg.

Pócs doktor úgy manipulál, hogy kizárólag azokat az eredményeket gyűjti csokorba, amelyek az ő igazát bizonyítják, elcsalva az ellentétes eredmények megosztását. Aztán benyögi, hogy a Jóisten tökéletesnek teremtett minket és tegyük rendbe az életünket, mert az megvéd. Akinek ez kell, hallgassa.

Találtam az általad hivatkozott kutatóval kapcsolatban cikket: link

[ Szerkesztve ]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1326) Miklós315


Miklós315
aktív tag

1. 2019 második felében felüti a fejét a világhír: egy tobzoskát megharapott egy denevér (vagy fordítva), egy kínai húspiacon, valami Vuhan környékén, és jujj, páran rosszul vannak itt meg ott (Kínában már zombiapokalipszis, Európában vélhetően ugyanez bontakozik épp ki - éljen a globalizmus, avagy a világméretű repülőforgalom /üzleti út, turistaút/)...

2. Az egész világon csak a 'világjárvány' a hír. Mindenhol az egyennarratíva megy.

3. Nem tudjuk, mi ez (még új), valami 'természeti katasztrófa' (denevér-tobzoska-ember dráma), megoldás még a kanyarban sincs...

4. ...de nyugi, nem kell maszk, az semmit sem ér (WHO--->Cecíla), csak mossunk kezet...
(nincs is maszk sehol...elérhető...).

5. Jé, Vuhanban van egy magas biztonsági fokozatú biolabor... de ez csak véletlen, hiszen denevér-tobzoska-ember 'természeti katasztrófa'...

6. Vizsgálják, mi is lehet ez, valami ismeretlen koronavírus izé, a koronavírus család egy galád variánsa...minimum 5 év az ellenszer, stb...

7. Lett maszk, sok, jó áron (majd horribilis áron) --> MASZK ÉLETET MENT (kötelező!)(WHO--->Cecília)

8. Nem lehet, hogy a vuhani labornak köze van...? Kuss, nincs, ez a piaci higiénia meg az állatvilág, meg... Fake News-szabályozások bevezetése globálisan....

9. Spanyol egyetem által 2019 első negyedében a vízben kimutatott covid19-markerek... azóta is kuss van erről...

10. Fauci és az amcsi "vegyészek" kínai --> vuhani kooperálása (az USA bioszabályozást megkerülő kísérletek kiszervezése Kínába, Vuhanba)...
A) [Fauciról tud bárki bármit?]
B) ["a kínaiak visszatartják az infókat"... és az amerikaiak???]

11. Hopp, kanyarban a védőoltás, ráadásul több állam több gyártócége többféle megközelítésben (régi bevett elölt-típusú, újféle mRNS-típusú)...

12. A Pfizer saját honlapján részletezve, hogy hány év egy oltás kifejlesztése, jóváhagyása...

13. Nürnbergi Kódex (tájékoztatáshoz/tájékozódáshoz való jog, döntés joga)

14. Ciprusi biztos + Ursula von der Pfizer korrupciós botrányai

15.a) Kötelező oltások...
15.b) Cenzúra+karhatalom (tüntetések)...
15.c) A BLM tüntetéseket elkerüli a vírus, meg az ő tüntetéshez való joguk amúgy is felülírja a közegészségügyi szabályokat...
15.d) Afrika, arab világ fel se veszi (épp nem érnek rá világjárványozni)...
15.e) olasz-/usa-/kínai zombiapokalipszis-híradók (full strike mainstream média)...
15.f) Worldometer adataiban sehol semminek semmi nyoma (népességnövekedés on; abortusz a leggyilkosabb ok; vírushelyzet ki sem mutatható - minden a megszokott)...
15.g) WHO: az influenza megszűnt létezni.

16. Britek, svédek anti close-politika... majd beadják a derekukat.

17. Az egész világ zárva tart (Kína legtovább).

18. Vége a műsornak, bolygó kinyit.

19. Magyarázat, felelősök, tanulságok...BÁRMI...NINCS!!

:U :F

[ Szerkesztve ]

"Szerintem."

(#1327) lacafaca válasza Z.É.T. (#1324) üzenetére


lacafaca
őstag

🤪
akkor már meg is van a zsenialításom oka😁

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#1328) Oldfoksz


Oldfoksz
junior tag

A topic egyértelmű.
A konteok ko(h)nteoja pld.az egyik.
Azok olvassák akik reményei szerint valamelyik számukra
fontos témával kapcsolatban igazolást vagy cáfolatot nyernek (természetesen inkább az előbbi :D )
Mert enyém az igassság,nem....? :)

[ Szerkesztve ]

füstjel->zászló->morze-nincs is mit mondanom

(#1329) niof válasza Miklós315 (#1326) üzenetére


niof
addikt

Szép összefoglaló! :) :C

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#1330) TFSi válasza niof (#1329) üzenetére


TFSi
őstag

Szép, csak szerencsés lenne összeesküvés mánia nélkül levezetni az egyes szakaszokat. Ennek utánanézni nem kevés munka.

Egyébként lehet, azért alakult így, mert az amerikai szabadkőművesek bekapcsolva hagyták a HAARP-ot. :D:D;]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1331) Mr K válasza TFSi (#1313) üzenetére


Mr K
senior tag

Bocs, eredetileg valóban a #1308-ra válaszoltam, csak (mint mindnyájan tudjuk) a közösségi média erősen manipulált, és nyilván ennek láttuk itt nyomát. (Pusztán logikailag persze az sem kizárt, hogy rossz helyre kattintottam, de ebben a topikban nincsenek véletlenek, ugye.)

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#1332) [HUN]NIMROD válasza TFSi (#1325) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Érdekes, hogy amikor azt kell elhinni, hogy a vak-cina egy golyóálló mellény, ami megvéd a megbetegedéstől, a kórházba kerüléstől, a meghalástól, és a "fertőzés" átadásától, plusz akik "oltásellenesek" azok "előbb-utóbb rá fognak jönni, hogy vagy beoltatják magukat, vagy MEGHALNAK" (Orbán Viktor, 2021.11.19.), akkor ez nem számított "manipulálásnak", de b+ a "konteóprofesszor" Pócs, aaaaaz b+ MANIPULÁL!! Ilyen kis rohadék MA-NI-PU-LÁ-TOR! A politikusok meg a futtatott médiaszakértő-celebjeik, akik nyakig benne vannak a bizniszben, és az egész bagázs főnökei, a Klaus Schwab-féle GYÍKEMBER (direkt írom, hogy rákapjanak a droidok) irányítók, azok a Pócshoz képest a kanyarban sincsenek, mi?!
Tudom, hogy iszonyú nehéz lehet feldolgozni, hogy bedőltetek az első bekezdésben leírt igazi, klasszikus összeesküvés-elméletnek, de muszáj lesz. Ennek első lépése a beismerés, a saját magatoknak való hazudozás, és a minden másra mutogatás abbahagyása.
Nem, semmilyen "milliók" életét nem mentette meg. A népesség 99.9%-ának semmi szüksége nem volt rá, sőt inkább ártott (külön téma, idáig is el kell jutni, de előbb az alapok).

#1326Miklós315 :K :R Néhány pont vicces képben összefoglalva:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#1333) Oldfoksz


Oldfoksz
junior tag

Nem tudja valaki a Nyirő számát?

füstjel->zászló->morze-nincs is mit mondanom

(#1334) TFSi válasza [HUN]NIMROD (#1332) üzenetére


TFSi
őstag

Csakhogy Pócsot a kutya nem vonja felelősségre a tévképzetei miatt, legfeljebb elfelejtik. A miniszterelnök így se tudta kalapjára tűzni a sok halottat, akik persze az eredeti alapbetegségük miatt haltak tömegesen a néphiedelem szerint, mert egy kis megfázástól ugyan mi bajuk lehetett volna.:U

A svédek lazább politikát folytattak, csakhogy az egy intelligens (azaz megértik a maszk és a 1.5m fogalmát, és ezzel nem rád célzok, mert te is érted, csakhát van ez a topic, ahol egymást szórakoztatjuk) és a szó szoros értelmében is távolságtartó nemzet, fejlett egészségügyi háttérrel. Aztán ott is megszaporodtak a halottak, így szigorítaniuk kellett.

[ Szerkesztve ]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1335) nagylaci6417 válasza TFSi (#1334) üzenetére


nagylaci6417
aktív tag

gondolom arra emlékszel hogy kitakarították a kórházakat,műtétek ,vizsgálatok,kezelések mardtak el.Ebböl kifolyólag mennyi ember halhatott meg?az orvosok telefonon keresztű gyógyíottak.2021 november történt egy balesetem,nem életveszélyes de az azonnali műtét a legjobb a rehab miatt.Ha nincs egy kis protekció akkor hetekig hónapokig feküdhettem volna otthon mire megműtenek.Kb 50ágy volt a szinten összesen 3 voltunk.

(#1336) TFSi válasza nagylaci6417 (#1335) üzenetére


TFSi
őstag

Biztosan sok, nem volt egyszerű a helyzet, de oka volt a kiüritéseknek, amellyel sok esetben hibázhattak is, viszont senki sem tudta pontosan, konkrétan mivel állunk szemben.

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1338) [HUN]NIMROD válasza TFSi (#1336) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

<SÓHAJ>...így nagyon nehéz lesz...próbálsz menekülni a tények elől, nem tudom érzed-e hogy nem sikerül. De, biztosan lehetett tudni, mivel állunk szemben (egy ótvaros nagy társadalommérnöki művelettel, de ez most "mellékes"), mert tömegesen voltak olyan szakértők, TUDÓSOK, akik már az elején határozottan a homlokegyenest ellentétét mondták, mint ami a csapból is folyt, és mint írtam, NEKIK LETT IGAZUK.
Hagyjuk ezt egy kicsit, tegyük félre a "JÁRVÁÁÁNY!t", és próbálj koncentrálni egy korábbi ügyre, itt nemrég felhoztam az RFID-témát. Ehhez próbálj kérlek valamit nyögni, bejött vagy nem jött be? A 30+ éve még "alusisakos" "konteó"-ról mára bebizonyosodott hogy valójában terv volt, vagy nem?
(Azt persze nem tudhatom, hogy olyan régen hallhattál-e róla egyáltalán, mert ha még csak a csattogós lepkét tologattad, vagy csak a szüleid fantáziájában léteztél stb, akkor most el kell hinned, hogy ez a téma tényleg ilyen régi. Tudod, ha az ember elég ideje él úgy hogy figyel is a körülötte zajló eseményekre, akkor lesz alkalma látni a "konteó"kat valóra válni.)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#1339) TFSi válasza [HUN]NIMROD (#1338) üzenetére


TFSi
őstag

Mitől menekülnék? Azért mert ki nem állhatom azokat az érvelési mintákat, akik mindenben is az állítólagos háttérhatalmat, társadalommérnökösködést, és a próféciákat hozzák saját bizonyítatlan képzeteik alátámasztására?

Nem értem. Kinek lett igaza és milyen összefüggésben a covid értékelésében?

Előzőekre visszatérve: nem tudták, csak sejtették, hogy a járvány mekkora kórházi kapacitásokat emészthet fel. Az olaszoknál nem kis bajt okozott, remélem ezt elfogadhatjuk ténynek.

RFID: kéretik hiteles forrás pl. a COVID oltással bevitt nanochipekkel kapcsolatban! Tegyük fel, hogy bevitték. Téged ez miért zavar? Átveszik rajtad a hatalmat, kiderítik, hogy egészségtelenül élsz és hiszel a konteókban? Hozz képbe, légy szíves!

A személyeskedést pedig innentől kezdve a magam részéről befejeztem, kérlek te is vegyél vissza! Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1340) niof válasza [HUN]NIMROD (#1338) üzenetére


niof
addikt

Az RFID végül is megvalósult, csak más formában.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#1341) [HUN]NIMROD válasza TFSi (#1339) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Bocsáss meg ha valami bántót éreztél, nem állt szándékomban.

Tegnap is arra jutottam, hogy pillanatra hagyjuk ezt az aktuális témát, csak azt szeretném elérni, hogy elismerd, egy ősi, vér klasszikus "konteó" (tehát a kézfejbe ültetett RFID) mára valósággá vált. Hogy pontosak legyünk, most tartunk a "mennyire kényelmes és fiatalos, trendi" stb beetetés fázisnál, még tényleg nem kötelező. Az majd csak később lesz (lenne, ha hagynánk), ahogy haladunk a digitális igazolványokkal.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#1342) TFSi válasza [HUN]NIMROD (#1341) üzenetére


TFSi
őstag

Azért van ennek számos előnye is, illetve egy sima személyi igazolvánnyal is vissza lehet élni elég durván. Miért ódzkodsz ettől a technológiai újítástól?

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1343) Mr K válasza [HUN]NIMROD (#1338) üzenetére


Mr K
senior tag

Elmagyarázhatnád, hogy mitől konteó, ha már a wikipedia szócikk is kivesézi az RFID összes lehetséges negatívumát... Oké, a korábbi hozzászólásod, amit linkeltél (a fogorvos mindenkit "becsipel", aki kér érzéstelenítést), az elmenne konteónak, csak azt meg nem értem: a fogorvos lejelenti valahová, hogy kibe milyen csipet ültetett (hosszabb kezelésnél több tucatot)? Ha igen, hová"? Ha meg nem, akkor meg mire jó?

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#1344) [HUN]NIMROD válasza TFSi (#1342) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

+ Mr K: Most nem azt részletezzük, hogy van-e előnye, hanem szeretném, ha elismernétek, hogy egy korábbi "alusisakos" "konteó" valósággá vált. Mégegyszer: még igazából internet se nagyon volt (én talán először kb betárcsázós korszakban találkoztam ezzel, de annyira a régmúlt ködébe vész hogy erre nem esküdnék), nemhogy Wikipédia, amikor ez az információ már terjedt.

TEHÁT: valóra vált?
IGEN / NEM

(Csak akkor tudunk továbbhaladni, ha kapok legalább két igent.)

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#1345) Oldfoksz


Oldfoksz
junior tag

Ha vótmá' akkor elnézést az olvasóktól! :)
A Mátrix cimű filmet valószinű nem kell bemutatni senkinek.
A filmben megjelenik egy nagyon rövid időre Neo id.cardja.
Az okmány lejárati ideje: 2001.09.11.
A filmet 1998-ban forgatták,Ausztráliában.
Ps.
Most látom megjelent a "haverom" is felettem :DDD
Tolom is a biciglit,mert még a Nyírőben kötök ki.hehe

[ Szerkesztve ]

füstjel->zászló->morze-nincs is mit mondanom

(#1346) syberia válasza cappa72 (#1275) üzenetére


syberia
veterán

Aki oltott, az már oltva vagyon. Aki nincs, az nincs.

Igaz, de nagyon sok beoltott honfitársunk bánja hogy beadatta, ellenben akik nem kényszerültek rá, nem "vették fel", valamiért nem bánják a döntésüket. :N

Kíváncsi lennék akad e olyan oltatlan olvtárs, aki megbánta a Pfizer stb.. mellőzését? :)

https://howbad.info/

(#1347) Mr K válasza [HUN]NIMROD (#1344) üzenetére


Mr K
senior tag

Én szívesen válaszolok, csak kéne egy egyértelműen feltett kérdés...
(Ha ez segít, olvastam pl. a g.A.I.a.-t (2017), a Gyémántkor-t (1995), vagy lazán kapcsolódva mondjuk A vér zenéje-t (1985). Ezek akkor most konteók?)

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#1348) Mr K válasza syberia (#1346) üzenetére


Mr K
senior tag

Állítólag, közvetlenül a lélegeztetőgépre kerülés előtt meglepően sokan mondták, hogy mégis kérnék az oltást (és csalódottak voltak, amikor nem kapták meg). Persze voltak szép számmal szilárd jellemek, akik még akkor is úgy vélték, hogy még mindig jobban állnak, mintha beoltották volna őket.

Ha jól emlékszem, te szereted a tudományos publikációkat. Itt egy. :) (Azt hiszem, ez itt offnak számít.)
Treating Anti-Vax Patients, a New Occupational Stressor—Data from the 4th Wave of the Prospective Study of Intensivists and COVID-19 (PSIC)
"There was, however, an important innovation: most of the hospitalized patients had refused vaccination. Many of them were extremely hostile towards the medical profession and, at times, determined to refuse treatment."

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#1349) TFSi válasza Mr K (#1348) üzenetére


TFSi
őstag

Szomorú megállapítás, a páciens nem csak magával, hanem ezáltal a tehetetlenné való egészségügyi dolgozóval is kitol. Mindig könnyebb befogadni egy világmegváltó próféta egyébként sokszor jól felépített, féligazságokkal teli narratíváját, mint utánajárni dolgoknak mondjuk egy PubMed szintű oldalon.

Ezzel nem azt mondom, hogy az orvostudomány tévedhetetlen, hanem csak annyit, hogy ellenőrzött helyekről származó információt érdemes használni.

A legjobb mondat, hogy a halálukon lévő páciensek jó része már beadatta volna a vakcinát, csakhogy erről akkor már lekésett.. Dehát az orvosok hülyék, ezt tudjuk.. Kétségtelenül azok, pláne ha a Pócs Alfréd-féle kártékony elmebetegekre gondolok.:(((

[ Szerkesztve ]

Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)

(#1350) niof válasza TFSi (#1349) üzenetére


niof
addikt

Fúú, bátor vagy, hogy itt a templomban szidod az istent... ;]

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.