Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Sziasztok! Bár én szemüveges vagyok (és az is akarok maradni ), kíváncsiságból átolvastam a topicot. Látom sokan szeretnének lézeres szemműtétet, ehhez mondanék egy érdekes sztorit. Most voltunk családi szemvizsgálaton egy szemésznél, aztán közben beszélgettünk mindenféléről és szóbakerült a lézeres műtét is. Tudtuk róla korábbról, hogy ő ellenzi a dolgot, de most mondott egy érdekeset: nemrég valami konferencián volt, ahol voltak előadások és viták erről is és a műtét legnagyobb támogatója egy -1.5ös szemüvegben volt Páran meg is kérdezték a profot, hogy mégis hogy van ez, ő meg terelt valamit, hogy ő nem akarja megműttetni magát, de a családban mindenki túlesett már rajta. Na erre mondta a doktornőnk, hogy ő valahogy nem bízná az illetőre a szemét
PS: hétvégén kirúgtunk a hámból, elköltöttünk 550ezret 4 szemüvegre. Tudunk élni, mi? -
GP-Sz
senior tag
Én sem osztom nagyon a dokinéni aggodalmát a műtétet illetően, de ennek ellenére nem fogok elmenni, mert megszoktam már a szemüveget és kedvelem is, mert nekem jól áll. Persze ha nem -4/-4.5 lenne, hanem mondjuk -8-10, akkor megfontolnám, de ekkora szemüveggel még vidáman el lehet lenni. Ez még nem is különösebben vastag a hiperszupervékonyított legnagyobb törésmutatójú Zeiss üveglencsével. Az ára mondjuk elég borsos, de ha azt nézem, hogy a mostani szemüvegem is 8 éves és még gyakorlatilag új állapotban van a keret is, meg a lencse is, akkor az a 150ezer nem olyan durva, évente csak 10-15ezer, ha az ember vigyáz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest