Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
Izland`
üzenetére
ez nyilván kam, azt akarja hogy nála vedd drágábban. Én is biofinity-t hordok már vagy 10 éve biztos (volt 1-2 éves kitérő), folyamat netről rendelve, 0 probléma.. Az elején szakítottam őket, de az user error volt
Az elején a vision expresses iwear oxigen hordtam, ami elvileg ugyanaz drágábban , semmi diffi nincs. -
dnelb
veterán
én kettőt raktam ugyanabba a szembe, jó volt
plusz a legelején még, ahogy mutatták úgy nem tudtam kivenni rendesen, 45 percek voltak, egyszer bele is kaptam a szemembe és 1 hétig bevolt verezve.. Végül netrol tanultam egy másik módszert amivel 10 sec max, akármilyen állapotban is vagyok
-
dnelb
veterán
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Természetesen kuka, ez ne is legyen kérdés.. Máskor ilyen helyekre vigyél napi lencsét

-
dnelb
veterán
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Miért?
-
dnelb
veterán
Vegyél ilyen kis hordozható tükröt aminek vannak lábai, aztán rárakod a műszerfalra amikor kiveszed a lencsét.. Világítás meg elég annyi amit az utastéri lámpa ad , ha már rendesen megtanultad. De szerintem hogy 30 napig benn legyen nem bírná a szemed, és nem is merném csinálni..
-
dnelb
veterán
Én nem tudom mi van ezekkel a biofinity lencsékkel, de az utobbi időszakban 8ból a fele kb magától szétszakad a szememben 10 nap után
Oké hogy olcsóbb netról mint pl a visionban, de így hogy mindig magától elszakad már nem éri meg... Pedig sose marad benn éjszakára, rendesen tisztítva van, nem értem én ezt. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- iPad topik
- Peugeot, Citroën topik
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oké hogy olcsóbb netról mint pl a visionban, de így hogy mindig magától elszakad már nem éri meg... Pedig sose marad benn éjszakára, rendesen tisztítva van, nem értem én ezt. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)