Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Izland`

tag

Egyébként amikor elmeséltem ezt az egészet az optikusnak, kérdeztem, hogy hallott-e már ilyet, mint amilyen az én sztorim, kb. az első kérdése az volt, hogy internetről rendelem-e a lencséket. Mondtam, hogy igen, igaz mindig a legnagyobb, leghíresebb webáruházból. Kb. 5 éve váltottam erre a vásárlási módra.

Azt mondta, hogy nem akar a webáruházak ellen beszélni, mert nincs értelme, látja milyen olcsón tudják a lencséket árulni, konkrétan olcsóbban adják jóval, mint ahogy ő például a forgalmazóktól beszerzi. Kérdezte ő is korábban az egyik forgalmazót, hogy hogy lehet ez, de "elvileg ők sem értik", és finoman célzott rá, hogy a webáruházakban hamisítványokat árulnak sokszor, emiatt tudnak ilyen olcsók lenni, és sokszor még a webáruházak sem tudják, hogy hamisítványokat árulnak.

Szerintetek ebben lehet valami? Minden szentnek maga felé húz a keze, de nem éreztem azt, hogy amiatt mondja ezeket, hogy nála vásároljak innentől. Igazából vásároltam nála szemüveget is, jó drágán, szóval nem hiszem, hogy az motiválta, hogy még a lencsére is költsek el gyorsan nála valamennyit. :B

Új hozzászólás Aktív témák