Új hozzászólás Aktív témák
-
крокодил
tag
válasz [Prolixus] #2726 üzenetére
Köszönöm a választ. Egyre jobban megy már és remélem idővel mesterré válok. -
крокодил
tag
Sziasztok!
Már voltak próbálkozásaim lencsével, de rosszul állapította meg az előző orvos a görbületet és csak kinlódás volt az egész. Akkor feladtam, de már nagyon kényelmetlen a szemüveg, hülyén érzem magam benne.
Rászántam magam és jelenleg 1 hete tesztelek Biofinity lencsét. A gondom az, hogy kiszakadt a széléből egy pici darab. Igaz, hogy szenvedek még a berakással, de nem gyepálom agyon. nem hosszú a körmöm. Tegnap este normálisan kivettem, tokba tettem. Ma reggel betettem, de szúrt. Utána vettem észre, hogy egy kis darab ki van törve a jobbos széléből. Egyébként ezt leszámítva beválik, nagyon kényelmes viselet.
Az optikus azt mondta, hogy ez nagyon erős anyagú lencse, szilikon-hidrogél és nem csak sima hidrogél. Mit ronthattam el?
Visszamentem az optikába, a srác adott egy újabb próbalencsét, nagyon korrekt volt. Azt mondja, hogy elképzelhető a folyadék túltöltése a tárolóba. De erre különösen ügyeltem, nem tekerhettem rá a kupakot.Erre a Biofinity-re jó véleményeket írtak, de az Air Optix Aqua-ra még jobbakat. Nektek mik a tapasztalataitok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- További aktív témák...