Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoszt
tag
válasz
hitman77
üzenetére
Ha az anyaga és az egyéb adatai is megegyeznek, akkor az Biofinity lehet, csak más csomagolásban más néven, pl. Dispo Bio.
Az általad említett út is működhet, de bármelyik optikába besétálva megkérdezheted az illesztőt, hogy mit ajánlana ha váltani szeretnél. Kontrollra úgysem árt elmenni, ha van szimpatikus illesztőd, akkor hozzá. Ad próbalencsét, megnézni, hogy megfelelően illeszkedik, s ha igen és neked is kényelemes, akkor nyert ügyetek van.
Én is kértem másik fajtát, ami összetételében kevesebb vizet tartalmaz, de hosszútávon visszatértem a kényelmes Biofinity-hez. Lehet, hogy a hosszú évek megszokása, de hiányzott a Biofinity nedves lágysága, komfortja.
-
zoszt
tag
válasz
hitman77
üzenetére
Volt már ilyen szakadásos nekem is, szintén Biofinity. A hosszú évek alatt kétszer vagy háromszor, pedig esküszöm, hogy semmi rosszat nem csináltam velük.

A múlt havi jobbost pedig egyáltalán nem tudtam hordani, mert berakás után rögtön enyhe idegentest érzés volt, ami öt perc után sem, majd átöblítés után sem múlt el. Vagy tíz nap is próbálkoztam. Ilyenem korábban még nem volt. Napi lencsét használtam, amíg el nem engedtem a havi lencsét. A következő és az előző négy lencse ugyanabból a dobozból jó volt.
Régebben, mikor intenzívebben hordtam a Biofinity-t akkor volt, hogy három hét után cserére érettnek tituláltam a lencséket, mert ha négy hétig hagytam, akkor túl nagynak éreztem az váltást a új és a régi között. -
zoszt
tag
válasz
espada99
üzenetére
Szia! Net szerint én is azt találtam, hogy IWear Oxygen = Biofinity, de ez nem szentírás.
Biofinity-t használok sok éve, nekem még nem volt gondom vele. Ma voltam kontrollon optikában, azt mondták most is nagyon jó lencsének számít, ha valamiért váltani szeretnék, akkor Air OptixPlus HydraGlyde-ot lehetne próbálni. Ha pedig a pénz nem számít, akkor napi kontaktlencsét (Focus Dailies Total 1) ajánl nekem.
Ha ez segít én innen rendelem. Eddig mindig hibátlanul érkezett a csomag (utánvéttel), de érte is lehet menni három optikába Budapesten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cyberpunk 2077
- Automata kávégépek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 3060 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest