- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Manitou #1214 üzenetére
nekem elég egyedi szemem van speckó méretekkel stb.. és megtudják oldani!
elvileg egész országban nekem csinálnak egy ilyen lencsét.. másnak nincs ilyen adattal szeme..
úgyhogy szerintem próbláld ki, nem szabad hogy zavarjnon én nekem nagyon oldalra kell néznem hogy zavarjon, de az az oldalra nézés már fáj is.. tehát..
én azt tanácsolom hogy mond meg az orvosodnak hogy nem kényelmes, meg beszéltél mással is és nem ilyet kell tapasztalnod amilyet tapasztalsz!
A szem egy fontos dolog, nem szabad hanyagolni. Addig teszteld a lencséket amíg nem találsz jót! Nekem másfél év kellett a sok tesztelést követően mire megtaláltam! most napi lencsét hordok, de két hetesre át fogok térni majd ami nem tórikus.
A két hetes tök kényelmes, de a napi a legkényelmesebb, a napi az olyan mint ha semmi nem lenne a szemedben!
A napi lencse az drágább, a teszt időszakban kérjél Acuvue lencséket, egy két heteset is próbára illetve 2-3 db 1napos lencsét is ha teheted! Ingyenesen készít teszt lencsét az Acuvue, tehát még pénzbe sem kerül!mindenképpen próbáld ki, és írd le a tapasztalatodat!
Ja és lencséhez feltétlen vegyél lencséhez való szemcseppet! Ha gépezel akkor többet kell cseppenteni, napi 1 et mindenképpen, de jobb ha 2x cseppentesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!