Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az 'sten áldana meg, a cím alapján azt hittem valamelyik hadireppencses kolléga írt blogot, de a nickedet meglátva már sejtettem, hogy valami rettenetbarkács lesz, de hogy porszívó?
Amúgy nem rosszak ezek az állóporszívók, csak ami tényleg jó, az bőven 200eft fölött van. nekem is van egy, inkább középmezőnyös, de a port egész szépen szívja, gyakorlatilag 300eft-s se kéne helyette, mivel törpenyuszi mellett azt is naponta szét kéne bontanom legalább gégecső szintig, (a nyuszi szénája szanaszét van állandóan). A vezetékes nyilván erősebb, de ez jóval userbarátabb plusz ugye a nyuszót is kéne folyamatosan figyelnem, mikor támadja meg a kábelt! Amúgy ez az álló fura fej meg kefekialakítása miatt a nyuszibogyókat jól megpörgeti és ha lekapcsolom a gépet, a fele visszaesik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nem rosszak ezek az állóporszívók, csak ami tényleg jó, az bőven 200eft fölött van. nekem is van egy, inkább középmezőnyös, de a port egész szépen szívja, gyakorlatilag 300eft-s se kéne helyette, mivel törpenyuszi mellett azt is naponta szét kéne bontanom legalább gégecső szintig, (a nyuszi szénája szanaszét van állandóan). A vezetékes nyilván erősebb, de ez jóval userbarátabb plusz ugye a nyuszót is kéne folyamatosan figyelnem, mikor támadja meg a kábelt! Amúgy ez az álló fura fej meg kefekialakítása miatt a nyuszibogyókat jól megpörgeti és ha lekapcsolom a gépet, a fele visszaesik.